Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bliver vildt sjovt: DM i Stand Up kommer igen til Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: DM i Stand-Up
Foto: DM i Stand-Up

Er du i tvivl om, hvad du skal lave fredag den 19. august, har Musikkens Hus et ret godt bud, når de i år danner rammen for DM i Stand-Up.

Kåringen har 30-års jubilæums og tidligere vindere tæller store navne som Jonathan Spang, Ruben Søltoft, Geo og Melvin Kakooza.

Til showet optræder de største talenter i det komiske vækstlag, og på værtssiden kan du glæde dig til at opleve ingen ringere end de populære radio- og podcastværter Hav & Kamal.

Deltagerne bliver af publikum stemt videre til semifinaler og finale, og 42 bliver til 6. Vinderen af DM I Stand-up findes ved et storslået finaleshow i Falkonér salen på Frederiksberg i København torsdag d. 27. oktober 2022.

Musikkens Hus er vært for én af de indledende runder.

Fremtidens stjerne

De komiske talenter kæmper om titlen som Danmarks sjoveste, og vinderen løber afsted med en pengepræmie på intet mindre end 100.000,-, ligesom at vinderen får sin helt egen comedy special, der optages i København i foråret 2023.

Sidst, men absolut ikke mindst, så kan vinderen af DM I Stand-up 2022 opleves på Stand-up for Skanderborg på Bøgescenen ved Smukfest i sommeren 2023.

Der er altså stærke muligheder for at skabe sig en solid karriere ved DM I Stand-up og lægge de grundsten, få den sparring og rådgivning, det kræves for at nå stjernerne på comedyscenen.

Populært vært-duo

Komikerne er stærkt akkompagneret af tidens absolut sjoveste og mest afholdte radioværter; Hav & Kamal.

Hav & Kamal tog Danmark med storm, da de i 2019 præsenterede podcasten Uden Filter. Duoen cementerede deres forrygende evner som værter med endnu en succes, nemlig radioprogrammet og podcasten På Bagsædet på Danmarks Radio og P3, hvor makkerparret kan prale med imponerende 3,4 millioner downloads.

Et program, som også sikrede dem en nominering for Årets Lyd ved Zulu Awards i 2022.

“Fra at fortælle jokes foran kiosken til at være værter til DM I stand-up. Vi glæder os til at tage hele landet rundt for at finde den bedste nye komiker, det bliver vildt!” udtaler de om værtsskabet.

Du finder billetter til Aalborg-showet her.

Hvad: DM i Stand Up
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: 19. august, kl. 19.00