Pølsekonge fra Aalborg er ude: DM finalen i hotdogspisning bliver historisk tæt

Skrevet af: Michael Qureshi

DM finalen i hotdogspisning er efterhånden blevet noget af et tilløbsstykke.

De sidste fem gange har man afviklet finalen på Gl. Torv i Aalborg, hvor pladsen foran scenen har været propfyldt.

Fredag den 31. maj 2019 afvikles finalen for DM i Hotdogspisning igen i forbindelse med den største Day & Night nogensinde. Det kan du læse mere om her.

Det ligner en historisk tæt finale med både veteraner og debutanter. For der har været en vild udvikling i turneringen. Den seksdobbelte mester Ruben Mikkelsen fra Aalborg-området er abdiceret.

Danmarks hotdog konge nummer 1 med rekorden på 42 hotdogs på et kvarter stiller ikke op i år. Pludselig er alt åbent, og det har også medført, at Bet25 for første gang har sat odds på konkurrencen.

Hovedpræmie er rejsegavekort på 20.000 kr.

Den storslåede hotdogfest bliver afviklet af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg Cityforening og Visit Aalborg, og bliver afholdt som en del af Aalborg Cityforenings Day & Night – og der er lagt op til et brag af en finalefest fredag den 31. maj 2019.

“Nu er de 10 finalister til dette års finale fundet, og jeg kan allerede garantere, at der bliver kamp om trofæet, æren og rejsegavekortet på 20.000 kr.

Ruben, den forsvarende og seksdobbelte hotdogmester, har i år valgt ikke at stille op og forsvare sin titel.

Det efterlader et bredt og meget lige finalefelt, der nu er helt åbent.

Finalen ved dette års Danmarksmesterskab i hotdogspisning er mere spændende end nogensinde før, og det tyder på, at alt kan ske,” siger Rikke Jeppesen fra Steff Houlberg og fortsætter.

“Blandt de kvalificerede finalister finder man garvede deltagere som Mikael Berg Larsen og Daniel Larsen, der begge har stået på podiet blandt de tre bedste hotdogspisere i Danmark.

Men vi finder også en række nye hotdogspisningsdebutanter, hvor vi blandt andre har en helt ny kombattant, der rangerer som nummer et i kvalifikationsrunden,” fortæller hun.

Musik og billige hotdogs fra klokken 13.00

Dagens program starter allerede fra kl. 13.00 med musik, loungeområde og billige hotdogs, og kl. 16.00 skydes Hotdog Banko i gang med Micki Cheng.

Fra kl. 17.45 bliver finalisterne præsenteret på scenen, inden de 10 hotdogsultne kombattanter kl. 18.00 bliver sat i gang i kampen om den eftertragtede titel som Danmarks Hotdogkonge.

Så kom forbi, spis hotdogs og hep på din favoritdeltager når Danmarks næste hotdogkonge skal findes. Hele omsætningen fra finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg.

 

Her er finalefeltet!

 

Navn Antal spiste hotdogs i kvalifikationen Stiller op for:
Robert Olsen 20 Maribo Mad
Mikael Berg Larsen 17 Byens Pølsevogn
Andreas Lübcke 16 PitStop Kaffe og Grillbar
Peter Tranholm 15 Havnens Pølsevogn
Thomas Mahler 14 Maxi Grill
Heine Klim 14 Frederikshavner Grillen
Lars Schmidt 14 Industrivejens Grillbar
Daniel Larsen 14 Steff’s Place Borrevejle Grill
Jan Lund Nielsen 13 Enghavens Pølsevogn
Kristian Holdt 12 Steff´s Place Rødovre

 

Sjov historie om deltageren fra Aalborg

Navn: Thomas Mahler
Alder: 27
Bopæl: Aalborg
Stiller op for: Maxi Grill, Aalborg
Antal spiste hotdogs i kvalifikationsrunden: 14
Odds til sejr: 30,00
Finale-hotdoggen: Ketchup, remoulade og ristede løg

Lidt om Thomas Mahler:

Der har i flere år været stille omkring Thomas Mahler, der til dagligt arbejder som skolelærer.

Han er finalefeltets yngste deltager, og han debuterede første gang på den store hotdogspisningsscene i 2016, hvor han i finalen fik slugt hele 19 hotdogs.

Thomas prøvede at kvalificere sig i 2018, men endte netop uden for finalefeltet, hvorfor han i år agter at gøre stort comeback.

For selvom Thomas kan indtage store mængder af mad, var det slet ikke meningen, at han i år ville forsøge sig med kvalifikationen til dette års Danmarksmesterskab i hotdogspisning.

Han kom blot forbi Maxi Grill i Aalborg og gik efter en billig omgang aftensmad og den lokale præmie. Men hotdogsene gled bare ned, og pludselig havde han spist 14 hotdogs, hvilket gjorde ham til den absolutte vinder i Aalborg og samtidig en hotdogspisningsfinalist.

Thomas konkurrencespiser ikke – overhovedet, men han er så vild med hotdogs, at det næsten er hans livret. Og så er det jo billig aftensmad.

Derfor kunne han heller ikke sige nej, da han blev tilbudt finalepladsen, og nu er han klar til at spise endnu engang og gøre Aalborg ære!

Men det med hotdogs ligger faktisk til Thomas’ familie, for hans svigerfar deltog i 2013 ved det allerførste mesterskab i den noble hotdogspisningskunst, hvor han placerede sig fint i midten.

Og det var ham, der pressede Thomas for få år tilbage – og man kan jo ikke sige nej til en udfordring fra svigerfar.

Og for Thomas har presset betydet, at der nu er kommet mere interesse for at konkurrencespise hotdogs. Målet er at forbedre sin officielle rekord og ramme 20 spiste hotdogs til dette års finale.

Har flere end 12 millioner brugere: Nu satser Aalborg-virksomhed på Asien

Skrevet af: Michael Qureshi
Kim Sloth Bengtsen står i spidsen for Internet Zoo
Kim Sloth Bengtsen står i spidsen for Internet Zoo

Det er ikke altid lykken at have et stort kontor i mondæne lokaler med masser af designermøbler.

Det kan Aalborg-virksomheden Internet Zoo i den grad skrive under på. For nogle år siden sad de 30 fuldtidsansatte fordelt på tre kontorer i Danmark og Ukraine.

Internet Zoo havde dengang hovedkontor i den gamle postbygning ved Gl. Torv i hjertet af Aalborg. Men forretningen blev aldrig rentabel under de forhold, samtidig med at ekspansionen til forskellige europæiske lande ramte voldsomme udfordringer.

Det kostede på bundlinjen, hvor man i 2017 havde et underskud på 700.000 kr. ud af en omsætning på 24,3 mio. kr.

Faktisk truede en konkurs i horisonten.

Ny kurs har givet resultater på bundlinjen

Billedet er vendt helt på hovedet her i 2019, hvor Internet Zoo består af syv fuldtidsansatte på et mindre men også langt hyggeligere kontor i Aalborg.

Direktør Kim Sloth Bengtsen har købt de øvrige i ejerkredsen ud, så han i dag er eneejer.

Den nye kurs har også givet hurtige resultater på bundlinjen.

2018 regnskabet viser en øget omsætning på 31,7 mio. kr. og vigtigst af alt, så gav sidste regnskabsår et overskud på knap to mio. kr.

Internet Zoo udvikler blandt andet færdighedsbaseret spil, dating sites, gambling (lotto) og webshops, hvor den primære indtægt kommer fra platformen Skill Games (ApS).

Her får brugerne adgang til en lang række spil med mulighed for fede fysiske præmier mod en månedlig abonnementsbetaling.

Nulstillede det hele

Internet Zoo har flere end 12 mio. brugere fordelt på 16 lande, og den næste store satsning hedder Asien.

Det fortæller Kim Sloth Bengtsen, da MigogAalborg møder ham i uformelle rammer på Nytorv.

“Vi har gennemgået en stor forvandling på ganske få år, og jeg er stolt over, at vi er nået så langt allerede.

Vi var alt for løn- og kontortunge, og vi var nødt til at nulstille det hele, da jeg overtog det selv. Jeg var rigtig træt af at skulle sige farvel til flere gode ansatte, jeg havde kendt i mange år.

Men det var en nødvendighed for at fremtidssikre virksomheden,” forklarer Kim Sloth Bengtsen.

Han fortsætter;

“I dag vil jeg betegne os som en hyggelig lille virksomhed, der nærmest er som en familie.

I vores support-system har vi blandt andet udviklet det sådan, at en enkelt kundeservice-medarbejder kan svare på syv forskellige sprog. På den måde sparer vi mange ressourcer og led.”

Asien venter nu

Nu hedder næste skridt Asien inden for den næste måned.

“Asien er et kæmpe marked og utrolig spændende.

Igen kan vi udvide til det marked, uden at lave mange nye ansættelser, og det er en af grundene til, at vi har fået vendt økonomien.

Jeg regner stærkt med, at vi overhaler sidste års omsætning på 32 mio. kr., men det vigtigste er, at vi nu tager tingene i vores tempo.

Vi haster ikke ekspansion igennem,” forklarer Zoo-direktøren.

Shopbetter er nyt spændende projekt

Et andet spændende projekt på trapperne er lanceringen af webshoppen Shopbetter inden for en overskuelig fremtid.

“Shopbetter bliver også med fokus på abonnement. Vi har aldrig lavet andet end abonnements-butikker.

Tanken er, at jo mere man betaler i abonnement, jo højere rabatter opnår man på Shopbetter. Man skal kunne bestille alt fra dagligvarer til elektronik.

Her sætter fantasien ingen grænser, og vi tror på, at der er et marked for det,” forklarer Kim Sloth Bengtsen.

“Princippet er det samme som Amazon, hvor de selvfølgelig er i større skala. Vi skal kunne det, de kan – bare på abonnement og i hele verden,” fortsætter han.

Har prøvet det hele

Virksomheden har været i gang i 12 år, og selv om der er mange spændende ting i støbeskeen, så hviler der en helt anden ro over kontoret i dag i forhold til blot for få år siden.

“Vi har stort set prøvet alt i de år, virksomheden har været i gang. Det gør også, at vi tager det hele mere stille og roligt.

Det er ikke ensbetydende med, at vi ikke har store ambitioner, men vi følger en mere målrettet kurs nu.

Jeg er overbevist om, at vi runder 100 mio. kr. i omsætning i 2021, og det bliver uden, at vores nuværende team vokser synderligt meget mere. Så det er en spændende rejse, hele firmaet er ude på,” forklarer han.

Aalborg er perfekt by som base

Som by er Aalborg faktisk også en ideel base for et firma som Internet Zoo.

“Der er en helt fantastisk iværksætter-ånd her i byen, og folk hjælper hinanden, hvor de kan.

Der findes flere af de her start-up kontorfællesskaber, og det giver utrolig stor værdi for iværksætterne.

Samtidig benytter vi også meget af at hyre nystartede selvstændige virksomheder i Aalborg til projekter, og vi nyder i fulde drag også, at der er meget kvalificerede folk på UCN, fritidsjobbere og freelancere, som vi kan kalde ‘en del af familien’,” slutter han.

Stor fødselsdagsfest i Magasin: Tilbud, gratis kage og bobler fredag

Skrevet af: Redaktionen

I morgen fredag d. 20. september er præcis et år siden, at Magasin vendte retur til Aalborg.

Det bliver fejret med et brag af en fødselsdagsfest hele dagen med gode tilbud, bobler, konkurrencer, uddeling af gavekort og meget mere.

I morgen går det for alvor løs med aktiviteter i hele åbningstiden fra kl. 10-19.

Du kan blandt andet starte fredagen med fødselsdagskage i Lagkagehuset fra kl. 10-11, og der vil også være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort til en personlig shopper, hvor du også får et gavekort på 2.500 kr.

Du kan få lavet huller i ørene hos Pilgrim, og fra kl. 12-17 vil der blive uddelt gavekort på 100 kr. ved indgangen.

Derudover vil der fra kl. 15-18 være et lykkehjul med lækre præmier samt delikate smagsprøver.

 

Har fået en personal lingeri-shopper

Magasin i Aalborg har i løbet af det første år haft stort fokus på at gøre dét ekstra og skabe oplevelser for kunderne.

Deres personlige shoppere har blandt andet været meget populære i det nordjyske, og derfor har Magasin også udvidet med en lingeri-shopper.

På selve fødselsdagen lancerer de også deres nye duftkoncept, som giver kunderne mulighed for at få en times konsultation med en uddannet duftekspert, der hjælper dem med at finde deres helt personlige duftgarderobe.

“Vi har fra start slået os fast på at skabe ultimative købsoplevelser, hvor vi skal tilbyde det mere i form af events, talks og anderledes oplevelser.

Senest har vi afholdt et udsolgt beauty-event i samarbejde med Eurowoman, og det er blandt andet den slags oplevelser, vi fortsat gerne vil forkæle vores kunder med i Aalborg,” lyder det fra store-manager Tina Mikkelsen.

Den gode start har også gjort, at Magasin i løbet af året har udvidet med flere koncepter, som Lagkagehuset, Coffee Ten og en attraktiv terrasse.

Programmet for fødselsdagsfest fredag d. 20. september

Kl. 10-11: Få fødselsdagskage i Lagkagehuset.

Kl. 10-12: I Goodie Appen kan du få en gratis tapas tallerken m. serano hos Coffee Ten.

Kl. 10-19: Deltag i konkurrencen om 2500,- og en Personlig Shopper i Magasin

Kl. 10-19: Via Goodie Card appen kan du få en lille softice hos Is à Bella

Kl. 10-19: Køb en kaffe hos Coffee Ten og få et gratis termokrus fra Bodum.

Kl. 10-19: Du får 4 poser Magasin kaffe til 110,- Spar 130,-.

Kl. 11-18: Få lavet hul i ørerne hos Pilgrim for 50,-

Kl. 12-17: Vi uddeler gavekort á 100,- ved indgangen.

Kl. 13-19: Masser af smagsprøver fra blandt andet Hr. Skov, Nicholas Vahé, Coffee Ten, Magasin kaffe og mange flere.

Kl. 15-18: Med en Goodie App kan du prøve lykkehjulet og vinde masser af lækre præmier.

15-16 – Få fødselsdagsboller i Lagkagehuset.

Kl. 15 – 18: Køb en taske fra DAY et og få brodereret personlige initialer på. Gaver til de første 50 købende kunder.

Kl. 15-18: Der er popcorn til alle børn, og du kan få en Bakito gymnastikpose via din Goodie App.

Kl. 15-18: Besøg H.J. Hansens Gin Bar i herretøjsafdelingen
og meget meget mere…

Magasin har oprettet en Facebook-begivenhed på fødselsdagen, der løbende opdateres frem mod fredag.

Tjek den ud her

Hunde-paradis: Kom til hvalpelegestue i weekenden

Skrevet af: Redaktionen

Hvis der er noget, som med sikkerhed kan få os til at udbryde “nååååååååå”, så må det være babyer og hundehvalpe.

De små nuttede pelsede hunde er så skønne at se på og lege med.

Og det er lige præcis det du kan opleve i weekenden på søndag d. 22. september, når Maxi Zoo i Aalborg inviterer til hvalpelegestue.

Arrangementet er først og fremmest lavet for dem, der selv har hvalpe, hvor de små hunde kan lege med hinanden.

Men Maxi Zoo Aalborg oplyser til MigogAalborg, at man også gerne må komme forbi og hilse på de mange små hvalpe og få inspiration til sit eget kæledyr derude.

Under opsyn af Maxi Zoo’s erfarne personale kan hvalpene møde byens andre legesyge firbenede og få brændt en masse sund energi af.

Mens den lille leger, kan ”mor og far” udveksle erfaringer og historier med de andre hvalpeejere samt spørge Maxi Zoo’s personale til råds om alt fra træning til socialisering og pleje af de kære små.

Venner for livet

Er din hvalp mellem 12 og 30 uger, og har den et gyldigt vaccinationskort og er loppebehandlet, så kan den ganske gratis deltage i den sjove legestue, hvor der både vil være vand og godbidder.

Giv derfor din hvalp muligheden for at møde nye og sjove kammerater, som den i fremtiden kan mødes med, når den er blevet for stor til at gå i Maxi Zoo’s legestue.

Og elsker du bare synet af små dejlige hvalpe, så er det bare afsted.

Hvalpelegestuen foregår søndag den 22. september fra kl. 12-14.

Dagen vil være delt op, så små hunde med en slutvægt på max 10 kg er fra 12.00-12.30 og 12.35-13.05, mens store hunde kan komme på legestue fra 13.15 til 14.00

Tilmelding for dem med hvalpe er nødvendig – du kan læse mere om det her