Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DJ’s – chill – Foodtrucks: Kunsten lancerer Summer Lounge med fedt program

Af Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Forestil jer en sommeraften med en lun brise på et tæppe med lækker musik og fed atmosfære.

Hvis bare vejret er nogenlunde med os denne sommer, så bliver Kunstens Summer Lounge et koncept, der trækker rigtig mange aalborgensere til.

Fra onsdag den 14. juni kører Kunsten hver uge med musik, mad og workshop. Lanterner og fakler vil lyse op, når mørket falder på. Og baren er åben. På en lækker sommeraften bliver det her topklasse.

Hver uge spiller en cool DJ, musiker eller kunstner. Blandt andet kigger Kenneth Bager forbi to gange i løbet af sommeren med Music for Dreams.

På madfronten ruller Kunsten flere Foodtrucks ind i deres lækre parkområde.

Der bliver selvfølgelig også plads til selve kunsten i deres arrangementer, hvor der med Kunstlab kommer forskellige kunstnere som præsenterer materiale, og hvor man selv kan være med til at skabe noget.

En anden sjov ting er, at man kan få repareret sin cykel helt gratis af frivillige fra den socialøkonomiske virksomhed Cykel20

Det hele starter med den amerikanske Street Artist Tristan Eaton, der forvandler den store hvide væg i parken til et kæmpe vægmaleri.

Alt imens der er musik og lækker mad fra diverse Foodtrucks heriblandt Bo fra CheerUp, som MigogAalborg tidligere har skrevet om.

Den 28 juni kommer Kenneth Bager og Music for Dreams og sender fede vibes ud over Skulpturparken.

Du kan se hele programmet for Summer Lounge lige her

På fredag åbner Kunsten i øvrigt for Jeppe Heins kendte springvand, hvor børnene må hoppe rundt imellem strålerne og bade løs. Sofie Østergaard fra MGP kommer og leverer underholdning, og der er gratis is til de første 300 børn.

Så vi går i Aalborg en spændende sommer i møde med Kunsten, som gør meget for at skabe en mere jordnær tilgang til kunst.