ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer fem års fødselsdag: Hos DITHJEM er kundetilfredsheden og arbejdsglæden høj

Af Nathalia Hentze Nielsen
Indehavere Camilla Stisager og Christina Neve med deres trainee Matilde Andersen (th.) og kontorhunden Berta.
Indehavere Camilla Stisager og Christina Neve med deres trainee Matilde Andersen (th.) og kontorhunden Berta.

For fem år siden slog en ny ejendomsmægler dørene op på Vesterbro 49 i den gamle Astoria Bio, og den 1. maj i år runder de et skarpt hjørne.

DITHJEM fylder 5 år, og da vi møder de to indehavere Christina Neve og Camilla Stisager i deres velindrettede lokaler, udtrykker de stolthed og glæde over fem succesfulde år i byen.

“Der er mange dygtige ejendomsmæglere i byen, så det kræver sin kvinde at holde ved, og vi er enormt stolte over, at vi har opbygget et navn og et ry for rigtig god service,” fortæller Christina Neve.

Dermed ikke at sige, at det har været fem lette år. Boligmarkedet har haft både op- og nedture og til tider været lidt turbulent, men det har indehaver-duoen taget med oprejst pande.

“Vi har hele tiden været tro mod vores koncept, så vi har ikke været bange for et svingende boligmarked. Når markedet ikke lige sælger sig selv, kommer vores mange års erfaring og målrettede rådgivning til sin ret,” tilføjer Camilla Stisager.

Fejrer fem års fødselsdag: Hos DITHJEM er kundetilfredsheden og arbejdsglæden høj

Én af byens højeste salgsprocenter

Med over 30 års sammenlagt erfaring må det siges at være to meget erfarne ejendomsmæglere, og kunderne nyder godt af denne ekspertise – og ikke mindst fokusset på at være med på deres boligrejse fra start til slut.

Da de startede virksomheden tilbage i 2017, var det netop fordi de ønskede at drive en ejendomsmæglerforretning i øjenhøjde og dermed have tættere kontakt til deres kunder igennem hele salgsprocessen. Ikke mindst en mulighed for at yde en bedre kundeservice end i deres tidligere ansættelser som ejendomsmæglere.

“Her kan vi følge vores kunder hele vejen, og vi garanterer, at det altid er bedste mand på opgaven. I og med vi ikke er et større firma bliver det et langt tættere samarbejde med kunderne, hvor vi kommer til at kende deres bolig ind og ud,” siger Christina Neve.

Og at kunderne sætter pris på deres indsats, er der ingen tvivl om.

Fejrer fem års fødselsdag: Hos DITHJEM er kundetilfredsheden og arbejdsglæden høj

DITHJEM har ikke kun en af Aalborgs højeste salgsprocenter; kundetilfredsheden er ligeledes en af byens højeste.

På trods af denne succesfulde udvikling ligger kontoret stadig på samme adresse som for fem år siden – de er nu blot gået fra at være to til tre ejendomsmæglere. Det kan for nogle virke som lidt af et paradoks, fordi hvorfor udvider de ikke forretningen, hvis de har mulighed for det?

“Det er ikke vores drøm at være en af de største mæglerforretninger på markedet. Vi vil hellere være lidt mindre og derved have mulighed for at yde 100% på hver eneste opgave, så kunderne får en god oplevelse – vi vægter kvalitet frem for kvantitet,” forklarer Christina Neve.

Fejrer fem års fødselsdag: Hos DITHJEM er kundetilfredsheden og arbejdsglæden høj
Kontorhunden og maskotten Berta.

Skiller sig ud fra mængden

På fem år er det lykkes DITHJEM at omvende mange nordjyder fra tankegangen “størst er bedst”, når det kommer til valg af mægler, og de har også bevist, at man sagtens kan drive en succesfuld forretning med både børn og en sund balance i arbejdslivet – også selvom man er kvinde.

“Da jeg startede i branchen, bad nogle kunder om at snakke med ejendomsmægleren, når de ringede til mig, og da jeg sagde, at jeg er ejendomsmægleren, bad de om at tale med en mand.

Man har skulle kæmpe lidt ekstra for at bevise, at man ved, hvad man taler om, men nu hvor DITHJEM har sat opbygget et navn i det nordjyske, sætter folk ikke længere spørgsmålstegn ved det,” fortæller Camilla Stisager og smiler, mens Christina Neve griner:

”Ja, da vi startede DITHJEM blev vi endda spurgt om, vi skulle sælge lysestager”.

Faktisk har det vist sig at være en styrke kun at være kvinder i virksomheden, da det også får dem til at skille sig ud fra de mange konkurrenter.

Tallene taler hvert fald for sig selv, og fremtiden er lys for ejendomsmæglerne, der tager hver dag med stor arbejdsglæde.

“Vi nyder bare at gå på arbejde, og vi har tænkt os at gøre det mange år endnu. Der er måske kommet flere rynker end, da vi startede, men vi er også blevet meget klogere og lært meget,” fortæller de afslutningsvis.

I anledning af deres fem års fødselsdag afholder DITHJEM en række konkurrencer på deres Facebook-side. Følg med og deltag her.

Del artikel

Andre læser også