Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse tips og tricks kan hjælpe dig med at finde et job

Af Annoncør

Lige i øjeblikket er jobmarkedet ikke dét som gavner de fleste mennesker. Utrolig mange har under Corona mistet deres arbejde, og det har de gjort, fordi forretningerne ikke havde råd til at have dem der længere.

Annoncør betalt indhold leveret af Cvmaker.dk

Dette betyder også, at mange virksomheder kæmper voldsomt for at overleve denne økonomiske krise som Corona har lagt over hele verden.

Gode råd til det perfekte CV

Det er ikke just lutter lagkage at skulle søge et arbejde nu om dage. Hvis du bor i en storby som Aalborg, kan du dog være heldig at der alligevel er nogle virksomheder, som tilfældigvis står og mangler nogle medarbejdere. Når nu der er så meget rift om disse arbejdspladser, så er det også vigtigt at du gør noget, som gør at virksomhederne husker dig. Hvis du minder om alle de andre ansøgninger, så sandsynligheden for at du bliver valgt, desværre ikke særlig stor. Så hvad kan du selv gøre, for at skille dig ud? Det er altid en god idé at have et godt CV og en ordentlig ansøgning som virker professionel. Faktum er dog, at langt de fleste danskere har problemer med dette, og ved slet ikke hvordan hverken et CV eller en ansøgning skal laves. Derfor anbefaler vi at du kigger på eksempler af cvmaker.dk, for at få den grundlæggende idé til, hvordan et ordentlig og professionelt CV skal se ud. Med de rette eksempler kan du blive skubbet godt på vej, og for alvor få vist dit fulde potentiale når du skal sende dit CV ud. I bund og grund handler det om at kunne sælge sig selv, og dét er bestemt ikke altid helt nemt.

Til jobsamtalen

Hvis du får sendt nogle gode CV’er ud, og derved kommer videre til jobsamtalen, så er næste skridt at tænke over, hvordan du får det bedste ud af jobsamtalen, og hvordan du får vist dig fra dine bedste sider. Der er ingen tvivl om, at alle bliver nervøse til jobsamtaler, og det er helt okay. Problemet opstår først, når nervøsiteten får ødelagt for meget, og derved sørger for, at du ikke får jobbet. Du kan læse hvad eksperterne mener er de 3 værste fejl at lave til jobsamtalen, sådan så du kan prøve at undgå lige netop disse. Der er dog desværre aldrig nogen garanti for, at jobbet er dit, også selvom samtalen går godt, og nogle gange må man bare acceptere et nej, også selvom det er enormt frustrerende. Dét at være jobsøgende er ikke sjovt, men der er dog gode råd at hente, så det forhåbentligt bliver nemmere at have med at gøre. Aalborg er en stor by, og der er masser af muligheder, det handler bare om at finde dem.