Disse smykketrends hersker i det nordjyske modemiljø

Skrevet af: Redaktionen

I modsætning til mange andre befolkningsgrupper fra forskellige geografier, så har mange nordjyder et helt særligt forhold til deres herkomst.

Mange af os har altid været stolte af vores forfædres historie og de ting, som de opnåede.

Vi hylder vikingerne, som ledte Danmark, i hvad man dengang ville kalde en storhedstid – og selvom det ikke er noget, man tænker over hver dag, så er det en stolthed, der gemmer sig i de fleste.

Man behøves ikke at gå og vise det frem, men det er efterhånden blevet en trend i det nordjyske modemiljø, hvor flere og flere begynder at købe smykker, der på en eller anden måde refererer til vikingetiden.

Halskæder sælger bedst

Der er ingen tvivl om, at det i mange år overvejende har været kvinder, der har båret halskæder. Men i dag er det sådan, at både nordjyske mænd og kvinder tager en kæde om halsen, når de går en ny dag i møde.

Isærhalskæder i guld design er populært blandt både mænd og kvinder, og det er ikke underligt. Det supplerer de fleste outfits og passer i øvrigt også til de fleste mennesker uanset køn, alder og tøjstil.

Man kan naturligvis købe mange halskæder i guld design, som er designet med inspiration fra vikingetiden, der præger området omkring Aalborg og resten af Nordjylland. Det gælder eksempelvis halskæder med vedhæng, der symboliserer et skjold, et kompas, et vikingeskib eller lignende.

De er naturligvis tilpasset en moderne og enkel stil, som sikrer, at smykkerne passer perfekt med alt det øvrige modetøj, som man har på.

Køb halskæder i stål

Når du vælger at købe en halskæde, så er det vigtigt, at du vælger det rette materiale. Udover at man kan risikere at udvikle allergier, hvis man bruger smykker, der er udarbejdet i det forkerte materiale, så påvirker materialevalget naturligvis også holdbarheden af smykket.

Vi anbefaler, at du køberhalskæder af rustfrit stål. De er som regel til at betale, og det er et materiale, der åbner op for en række forskellige kombinationer af farver og legeringer. Du kan naturligvis få dem både i sølv design og i guld design, hvilket er de farver, der sælger allerbedst.

Holdbarheden for rustfrit stål er praktisk talt uendelig. Hvis det er lavet af den rigtige type stål (eksempelvis 316L) betyder det, at det er syrefast. Du kan dermed være sikker på, at din halskæde eller andre smykker nok skal holde til det meste, og du behøver derfor ikke at forvente, at din nyindkøbte halskæde skal kasseres om et år.