Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse sjove aktiviteter skal du prøve med dine venner  

Af Annoncør

Kender du det med, at du og dine venner ofte kommer til at lave de samme ting igen og igen? Har du lyst til, at der skal ske noget helt nyt?

Annoncør betalt indhold leveret af Escaperoom.dk

Det er nogle gange fedt at gøre nogle ting, som du slet ikke plejer at gøre.

Her får du en række idéer til, hvad du og dine venner skal prøve af sjove aktiviteter sammen.

Løs sjove opgaver i et Escape Room

Hvis du og dine venner gerne vil have det sjovt, men samtidig styrke jeres evne til at arbejde sammen, skal I tage en tur i et Escape Room.

Escape Games går ud på, at I bliver låst inde i et rum, hvorefter I skal udforske rummet på alle mulige måder. I skal løse opgaver i fællesskab, så I kan finde vejen ud af rummet.

Det er en helt speciel oplevelse at tage i et Escape Room, så det er helt sikkert noget, I skal prøve, hvis I vil udfordre jer selv. Der er ofte et særligt tema for et Escape Game, så I skal finde et, der falder lige i jeres smag.

Udfordr jer selv i en klatrepark

Hvis I gerne vil udfordre jer selv på en helt anden måde, skal I tage i en klatrepark. I en klatrepark kan I komme op og klatre i forskellige højder. Der er noget i alle sværhedsgrader, så det er noget, alle kan være med på.

Hvis I har mod på det, kan I altid lave en konkurrence ud af, hvem der kan komme længst op i sværhedsgrad. Der findes indendørs klatreparker, hvor I klatrer på væggene, men der findes også udendørs parker, hvor I klatrer oppe i trætoppene.

Hvis det er godt vejr, er det rigtig fedt at kravle rundt oppe i højderne udenfor.