Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse forsikringer skal du have, når du flytter hjemmefra

Af Annoncør

Annoncør betalt indhold leveret af: Samlino

Ofte ser mange frem til at flytte hjemmefra, da de tager hul på et nyt kapitel i deres liv. Alting kan virke overvældende, og du kan hurtigt komme til at glemme de vigtige ting.

Når du flytter hjemmefra, er det vigtigt, at du får styr på dine forsikringer. Du bør nøje overveje, hvilke du skal vælge. Du skal bl.a. have en forsikring til, hvis du kommer til skade eller mister en eller flere af dine ting.

Er du dækket?

Inden du flytter, kan det være relevant at følge op på, om du i forvejen er forsikret. Du skal bl.a. sørge for at have en indboforsikring, som kan hjælpe dig, hvis du får stjålet nogle af dine ejendele. Desuden dækker denne også, hvis du skal betale erstatning.

En anden forsikring som du skal have er en ulykkesforsikring. Forsikringen kan fungere som en økonomisk hjælp, hvis du kommer ud for en ulykke, som du er påvirket af resten af dit liv.

En tredje forsikring er en bilforsikring. Det er ikke alle, som har en bil, når de flytter hjemmefra, og du kan derfor hurtigt komme til at overse denne forsikring. Dog har du mulighed for at vælge den billigste bilforsikring, så længe at den dækker dine behov.

21 år

Forsikringsselskaberne er vidt forskellige, og har derfor forskellige former for forsikringer. Hvis du er under 21 år, når du flytter hjemmefra, har du mulighed for at være under dine forældres indboforsikring. Netop fordi denne også dækker dig. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle selskaber, og det kan derfor være en god ide at ringe til dit forsikringsselskab for at få en snak med dem.