Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse fordele har en god isolering

Af Annoncør

Isoleringen i boligen er måske ikke noget, du tænker så meget over, fordi du jo ikke fysisk kan se den – det skulle du i det fleste tilfælde ikke gerne gøre. Men isoleringen er jo faktisk ret vigtig, både fordi det er isoleringen, der sørger for, at du kan holde varmen i boligen, mens der også er nogle miljørelaterede fordele ved en god isolering. Alt dette kan du læse mere om herunder.

Bedre isolering – bedre evne til at holde på varmen

Hvis du altid synes, at det er koldt i boligen, selvom du har tændt for varmen på fuldt blus, kan det sagtens have noget at gøre med isoleringen. Isoleringen har nemlig en stor betydning for, hvor godt din bolig holder på varmen, så hvis isoleringen er dårlig, vil mere af varmen også så at sige sive ud af boligen igen.
Det er et problem for dig, fordi du jo så skal bruge flere, unødvendige penge på at varme boligen op, hvilket du naturligvis ikke er interesseret i. Derudover er en bedre isolering også en god måde at gøre klimaet en tjeneste på, da produktion af energi ikke altid er lige bæredygtig. 

Spar penge med isolering og efterisolering

Hvis du bor i en ældre bolig, er der en god sandsynlighed for, at din bolig ikke er optimalt isoleret, og det kan du jo så vælge at gøre noget ved. Isolering og efterisolering er nogle af de boligprojekter, man ofte ser i de danske boliger, og det tyder jo også på, at der er nogle klare fordele ved at isolere.
Hulmursisolering er en af de slags efterisoleringer, der giver god mening ved mange, netop fordi man i ældre boliger ikke har isoleret hulrummet imellem murene. Leder du efter hulmursisolering i Aalborg, kan du læse mere om det på linket.

Del artikel

Andre læser også