Direkte fra vingårdene: Brinkmann Vinimport åbner sin første butik

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Hvis du er vinentusiast – eller blot sætter pris på et godt glas – så har vi her en god nyhed til dig.

torsdag den 3. maj åbner Brinkmann Vinimport deres allerførste butik på Danalien 1G – på toppen af Sohngårdsholmbakken.

Åbningen af butikken vil blive fejret med en masse gode tilbud på dagen og resten af måneden – men frygt ej – med parkering lige ved døren, skal vinkasserne ikke slæbes spor langt.

Drevet af stor passion og interesse for vin gik Thomas Brinkmann sidst i 2017 fra at importere vin på fritidsbasis til at starte sin helt egen importvirksomhed.

Siden da har virksomheden allerede gennemgået en stor udvikling, og der er skabt gode forbindelser til flere yderst spændende producenter.

I dag bliver de sidste flasker sat på hylden i den helt nye butik, inden dørene slår op på torsdag kl. 9.

Perfektionistiske vine direkte fra vingården

Hvad der er helt unikt ved Brinkmann Vinimport er, at de er eneste led mellem vingården og slutbrugeren og dig.

Du kan dermed være sikker på at komme hjem med specielt håndplukkede vine fra nøje udvalgte vingårde.

Det er kun de allerbedste vine, som kommer ind ad døren hos Brinkmann Vinimport, men der bliver gjort en dyd ud af at udvælge vine med henblik på, at der skal være noget for alle.

”Der vil helt sikkert være noget for enhver smag og i forskellige prisklasser. Man kan altså sagtens komme og købe en vin til 60-70 kr. lige såvel som man kan komme herfra med flasker til flere tusinde kroner. Det kommer an på ens behov.” fortæller Thomas.

Indtil videre kan du opleve vine fra Frankrig, Italien og Spanien, men på sigt vil USA, Australien og New Zealand også blive en del af sortimentet.

Berømte champagner og boblende cava

Sommeren venter lige om hjørnet – og findes der noget skønnere end et glas kolde bobler i solen?

Så skulle det måske være hvis boblerne tilmed kom fra nogle yderst anerkendte producenter, som kunne være med til at gøre oplevelsen helt komplet.

Brinkmann Vinimport har fået flere store aftaler i hus; blandt andet med Berlucchi fra Franciacorta – en af Italiens mest berømte producenter af bobler.

Derudover er Champagne Didier Herbert landet i forretningen med bobler i både hvid og rosé til fornuftige priser – perfekt til en varm sommerdag.

”Vi står med et rigtig skarpt udvalg af både rød, hvid og rosé, men boblerne er vi i den grad også stærke i. Udover vores champagne har vi også et flot udvalg af cava, cremant og italienske bobler,” fortæller Thomas.

Danske spiritusproducenter på hylden

Selvom der i butikken er et overvejende flertal af flasker fra det sydlige Europa, så vil der også være lokale producenter imellem.

”Der kommer et lækkert sortiment af spiritus, især fra eksklusive danske producenter.

Derudover har vi også frugtvine og frugtlikør fra det danske Cold Hand Winery(link til hjemmeside), som er et spændende vineri i Randers, der eksperimenterer med en masse frugter. Vi glæder os meget til at vise det hele frem i butikken” fortæller Thomas begejstret.

Mulighed for eksklusiv vinsmagning

I de flotte lokaler på Danalien 1G kan Brinkmann Vinimport også tilbyde vinsmagninger.

Der er plads til 35-40 mand i det tilstødende lokale til butikken, som danner de helt perfekte rammer til en hyggelig vinsmagning, hvor man kan få ny viden og udsøgte vine med hjem.

Du kan booke din vinsmagning i butikken eller på mail: tbp@brinkmannvinimport.dk

Thomas Brinkmann står med sine kyndige medarbejdere klar til at tage imod dig i butikken fra den 3. maj kl. 9, så kom og gør et godt vin-kup!

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15