Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Direkte fra Aalborg: Kom på arktisk eventyr med Mikkel Beha Erichsen

Af Stine Kjølby Christensen

Har du en bucket list? Og hvis ja: Er der så noteret “at se nordlys” på den?

Skulle det være tilfældet – eller blev du bare inspireret til at tilføje det – så er her en god nyhed.

Som det eneste rejsebureau i Danmark kan NILLES denne vinter tilbyde en helt speciel rejse, som du sent vil glemme, med direkte fly fra Aalborg Lufthavn.

Turen går til Svalbard, der omkranset af Ishavet befinder sig halvvejs mellem Norge og Nordpolen.

Her i isbjørnenes rige, hvor de uberørte, arktiske landskaber strækker sig så langt øjet rækker, kan man opleve et af naturens helt store mesterværker, det fantastiske fænomen Aurora Borealis – bedre kendt som Nordlys.

Rejsen byder på en tur gennem de enestående landskaber, hvor du kan nyde den magiske stilhed – og ikke mindst opleve naturens kræfter på allertætteste hånd.

Med i rejsen får du hele fire overnatninger på netop Svalbard, hvor der burde være rig mulighed for at opleve nordlyset.

Ved ankomst vil du blive indkvarteret i Longyearbyen på et godt hotel, hvorfra man kan nyde panoramaudsigten over det majestætiske bjerg Hiorthfjellet.

Besøg af Mikkel Beha Erichsen

Ikke nok med, at der venter dig et arktisk eventyr af de helt store, så kan du også se frem til et møde med én af Danmarks mest berømte og elskede eventyrer, Mikkel Beha Erichsen.

I løbet af opholdet vil han nemlig være hovedpersonen ved et eksklusivt arrangement, hvor han vil holde foredrag udelukkende for rejsens deltagere.

Mikkel vil tage jer med på en rejse langs den norske kyst med kurs mod polarisen og – Svalbard. Foredraget er gratis og kun for gæster, der rejser med NILLES og Great Dane Airlanes til Nordlysjagt.

I løbet af rejsen vil der være forskellige udflugter i jagten på nordlyset; for eksempel en tur i hundeslæde, safari i bæltevogn, byrundtur i Svalbard samt forskellige ekstra udflugter, hvor du eksempelvis kan besøge en gammel mine eller komme ned i en isgrotte.

Der er afgang fra Aalborg enten d. 24/1 eller d. 28/1.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også