ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dinoer er et hit: Aalborg Zoo slår rekord i påsken

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Danmark har haft et helt fantastisk påskevejr med sommerlige temperaturer og masser af sol.

Det har naturligvis også medført, at mange mennesker har udnyttet helligdagene til at komme ud i det danske vejr få en masse oplevelser.

Det kan også mærkes i Aalborg Zoo, som i disse dage oplever et stort rykind af gæster. De kan dermed se frem til den bedst besøgte påske i mange år.

30.000 gæster i påsken

I Aalborg Zoo har påsken nemlig været præget af hektisk aktivitet, idet haven indtil nu har været besøgt af ikke færre end 30.000 gæster, hvilket er næsten dobbelt så mange besøgende som i påsken sidste år.

“Vi er ret sikre på det er vores nye store dinosaurudstilling som trækker folk til,” siger Direktør Henrik Vesterskov Johansen i en pressemeddelelse. Han forsætter:

“Ser vi på de sidste 10 år, er påsken i år kun overgået af påsken i 2014, og det var netop det år vi sidste gang havde dinosaurudstilling her i Aalborg Zoo.

Dinoer er et hit: Aalborg Zoo slår rekord i påsken
Foto: Aalborg Zoo

Zoo ser frem til en god sæson

Aalborg Zoo har valgt at bruge udstillingen til i hele 2019, at sætte fokus på de dinosaurer som herskede her på jorden for 245 – 65 millioner år siden.

Udstillingen udmærker sig ved at have fokus på dinosaurernes slægtskab med fugle, og flere af de udstillede dinosaurer har således fjer, som nyere forskning viser, at mange af dinosaurerne havde.

Direktør Henrik Vesterskov Johansen glæder sig over den gode start på året, og ser frem til en god sæson.

“Aalborg Zoos hidtidige besøgsrekord blev sat i 2013, hvor vi for første gang havde en dinosaurudstilling, og jeg er selvfølgelig glad for, at det ser ud til at udstillingen også i år trækker mange gæster. Der er et eller andet magisk over dinosaurer som tiltaler rigtigt mange, både børn og voksne siger Henrik Vesterskov Johansen.

Del artikel