ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Til kamp mod vejarbejde: Din Vitamin Bar lokker med store rabatter

Af Stine Kjølby Christensen

Byens spisesteder har ikke ligefrem haft en forrygende start på året med restriktioner, der nu heldigvis er ophævet igen – men lægger man så et uendeligt stykke vejarbejde foran ens butik, starter frustrationerne blot forfra.

Det er netop tilfældet med Din Pita og Vitamin Bar på Kastetvej, der har måtte sande, at de opgravede veje ikke ligefrem har gjort det nemmere for kunderne at komme frem.

Heldigvis har de flere løsninger på beddingen, der skal gøre det nemmere for aalborgenserne at få sit fix fra begge de populære mad-barer.

“Vi kører hellere end gerne ud med maden både til frokost og aften. Det hele kan bestilles online, og så bringer vi ud for 49 kr. inden for en radius af 5 km.,” siger Sameh Fernando.

“Er man interesseret i en større firmaaftale, kan man også ringe herind og få en rabatkode af mig, før man bestiller,” siger Sameh.

Til kamp mod vejarbejde: Din Vitamin Bar lokker med store rabatter

Spar op til 30 % i februar

Og apropos rabatkode, så er det ikke kun de store firmaer, som Sameh ønsker at forkæle her i den kolde februar.

“Vi giver 25 % rabat på salatbaren i Din Vitamin Bar resten af februar, og er man medlem af ClubAalborg, får man 30 % rabat på alt,” siger han.

Tilbuddet om udbringning gælder alle hverdage fra 11-13.30 og igen fra 16-luk – både i Din Vitamin Bar og Din Pita Bar.

Til kamp mod vejarbejde: Din Vitamin Bar lokker med store rabatter

Begge slår sig på forskellige koncepter, dog med det tilfælles, at maden er sund, nærende og med fokus på høj kvalitet.

Din Pita Bar er bl.a. kendt og elsket for sine krydrede og sydlandske bowls, mens Din Vitamin Bar især er elsket for netop den overdådige salatbar og lækre smoothies.

Er man inkarneret fan af de to take away-steder, så ved man måske, at Sameh også har en butik lige i mellem dem: Din Pandekage og Isbar.

Til kamp mod vejarbejde: Din Vitamin Bar lokker med store rabatter

Få dit pandekage-fix med Wolt

Butikken, der sælger pandekager med mere topping, end du i dit liv før har oplevet, har succesfuldt åbent i sommermånederne, hvor aalborgenserne gerne stormer til for at få en bid af … Ja, himlen.

Selvom butikken i øjeblikket er vinterlukket, så betyder det dog ikke, at du ikke kan få dit fix.

Din Pandekage og Isbar har nemlig åbent via Wolt, hvor du fortsat kan bestille alt fra en såkaldt KitKat Drøm af minipandekager med hvid chokolade, sovs og KitKat til en klassisk pandekage med ahornsirup, sukker og smør.

Til kamp mod vejarbejde: Din Vitamin Bar lokker med store rabatter

Så uanset om du er til sund salatbar, krydret specialiteter eller søde pandekager, så er en tur nedad Kastetvej den perfekte rute for dig.

“Nu hvor restriktionerne endelig er ophævet og vejarbejdet er blevet løsnet lidt med en åbning ind til os, så håber jeg, at folk igen vil huske at støtte lokalt.

Det betyder nemlig rigtig meget for os,” slutter Sameh.  

Du kan se (og bestille) hos Din Vitamin Bar her og Din Pita Bar her

Del artikel