Din Mægler laver kæmpe legeland: Vil donere til udsatte børn og unge

Skrevet af: Katrine Rasmussen

Foråret er endelig kommet, og sæsonen for udendørs sportsaktiviteter er startet op.

Desværre er det ikke alle børn og unge, som har muligheden for at dyrke sport eller spille musik.

Men der er heldigvis masser af ildsjæle her i byen, som gerne vil gøre en forskel for andre.

Din Mægler er én af dem. I slutningen af 2017 afholdte de med stor succes December Donation, hvor donationer fra borgerne blev givet til hjemløse fra Café Parasollen.

Kom og leg i et kæmpe legeland

Nu er de klar med endnu et arrangement i den gode sags tjeneste. Den 14. april fra kl. 14.00-16.00, afholder de nemlig arrangementet, “Børn Hjælper Børn”.

Det sker i samarbejde med DGI Huset i Aalborg Nordkraft, hvor den store hal i Nordkraft bliver lavet om til ét stort legeland med blandt andet klatrevæg og mange andre sjove aktiviteter.

“Lasse og jeg har selv en stor interesse i at have en aktiv fritid. Lasse dyrker meget Crossfit, og jeg går til fodbold. Det er vigtigt for os at være aktive, og dermed også et element vi gerne vil hjælpe med til for andre.

Det er grundstenene bag denne idé, og projektet er et, som vi synes er sjovt at støtte op omkring,” fortæller Rasmus Lund Christensen, som er indehaver af Din Mægler, til MigogAalborg.

Bygger en bro for udsatte Børn og Unge

Pengene fra billetterne til arrangementet går ubeskåret til Broen Aalborg, der er en frivillig forening, som hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv med sport og musik.

Foreningen støtter 6-17 årige ved at betale kontingent og nødvendigt udstyr, der skal til for, at de kan deltage i fritidsaktiviteter. Dette gør, at de på lige fod med andre kan få mulighed for at dyrke sport og fritidsinteresser i lokale foreninger og tilgå andre kulturelle tilbud.

“Broen Aalborg er et godt foretagende. Vi støtter op omkring dem, fordi de blandt andet samler penge ind fra fonde, som hjælper børn og unge med at have en aktiv fritid. Det ligger i vores ånd selv at have en aktiv fritid. DGI huset Nordkraft åbner op til den store sal, og så har vi doneret nogle instruktører til at blandt andet hjælpe børn og unge med at komme op ad klatrevæggen,” slutter Rasmus Lund Christensen.

Billetsalget startede i aftes, og billetterne koster 50 kr. for både børn og voksne. Indgangsarmbåndene kan købes i Din Mæglers Vejgaard Butik i åbningstider hverdage kl. 9.00 – 17.00.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.