ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Din Mægler fejrer 3 års fødselsdag: Blandt de bedste ejendomsmæglere i byen

Af Christine Luca Hornemann

For en måned siden kunne ejendomsmæglerkæden Din Mægler fejre tre års fødselsdag.

De to indehavere Rasmus Lund Christensen og Lasse Frederik Pedersen har i den grad sat deres præg på boligmarkedet de sidste tre år.

Firmaet har på rekordtid bevæget sig op i toppen af mægler-ligaen i Aalborg, hvor der er hele 32 aktive ejendomsmæglere.

På blot tre år har den dynamiske mæglerduo og ejendomsmæglerfirmaet skilt sig ud fra mængden mere end én gang.

Udvidet og vundet priser

Det er tre år siden, de åbnede deres første butik i Vejgaard, og siden har Din Mægler udvidet med en butik på Nørresundby Torv i det gamle Apoteks lokaler.

Din Mægler er i alt vokset fra to til 13 medarbejdere fordelt på begge afdelinger.

”Dengang vi startede var det jo kun Lasse og jeg. Efter lidt tid fik vi så en kvindelig medarbejder i flexjob fra Aalborg Kommune, som havde nogle gode kompetencer, der kunne hjælpe vores nye firma.

Derfra tog det hele bare fart. Vi fik hurtigt rygende travlt, og den store opbakning fra Aalborg har betydet, at vi har kunne skabe 11 nye arbejdspladser på kort tid.

Vi er meget taknemmelige og glade for den støtte vi har fået – både fra Aalborg Kommune i starten, og alle vores kunder.” fortæller Rasmus Lund Christensen til MigogAalborg Bolig.

Derudover modtog Din Mæglers fotograf, Mette Heiring, sidste år prisen “Best of Houzz photography”, som uddeles af Houzz.

Houzz er den førende platform i verden inden for boligdesign, inspirerende interiør og kreative idéer til hjemmet.

Platformen har over 40 millioner unikke brugere på verdensplan, og det er brugerne, der har nomineret de bedste eksperter inden for boligindretning, design og renovering.

Din Mægler
Lasse Frederik Pedersen og Rasmus Lund Christensen fra Din Mægler
Foto: Mette Heiring

Høj kundetilfredshed

Det har uden tvivl krævet et stærkt benarbejde for at ligge i toppen blandt de bedste ejendomsmæglere i postnummeret 9000.

Her har Din Mægler ligget i toppen på Boligsiden.dks opgørelse over højeste kundetilfredshed blandt ejendomsmæglerne i Aalborg.

Efter hver bolighandel får både mægler og sælger tilsendt et digitalt spørgeskema, og det er ud fra dem, at kundetilfredsheden måles.

Ejendomsmæglerduoen har deres bud på, hvorfor borgerne i Aalborg og Nørresundby vægter Din Mæglers service højt.

”Det vi bliver valgt meget på er, at vi er et lille lokalt firma. Vi støtter op omkring det lokale – om det er den lokale fodboldklub, eller et lokalt erhvervsnetværk i byen – så vil vi gerne være en del af det,” Fortæller Rasmus Lund Christensen.

”Vi samarbejder på tværs af vores butikker for at sikre den bedste service for vores kunder,” fortsætter han.

Donationer, arrangementer og sponsorater

På de tre år, som ejendomsmæglerfirmaet har haft sin levetid har de oprettet donationer til udsatte børn og unge samt hjemløse.

De har også afholdt forskellige arrangementer for deres nuværende og tidligere kunder ved at leje en hel biografsal, og samtidig invitere til popcorn og cola.

Udover det har Din Mægler været sponsor for den lokale fodboldklub Vejgaard Boldklub, og deltaget som tilskuer til flere af førsteholdets kampe.

Kom til Åbent Hus

Søndag d. 23. september holder Din Mægler Åbent Hus på alle deres emner.

Dette gøres som en service for køberne, så de kan se så mange boliger som muligt på én dag.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Din Mægler fejrer 3 års fødselsdag: Blandt de bedste ejendomsmæglere i byen

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel