Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

PowerDad: Kom og prøv holdet gratis i DGI Huset Nordkraft

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der findes utallige træningsmuligheder for mødre på barsel, hvor de har mulighed for at gøre noget godt for sig selv, samtidig med at baby kan komme med.

Men hvad med de kære fædre på barsel?

DGI Huset Nordkraft mener, at der skal være noget for alle i deres multihus, og derfor har de introduceret et helt nyt hold: Power Dad.

Holdet starter onsdag den 28. februar, og du kan komme med til første træningsgang helt gratis. Du skal blot huske tilmelding i DGI Huset Nordkrafts clip’n fit.

“Holdet er for alle fædre på barsel, som gerne vil være fysisk aktive samtidig med at have tid med sit barn.

På holdet er der plads til at få sved på panden og plads til at være far, med alt hvad dette kan indebære,” fortæller Maria Nørgaard Bronton, der er fitnesskoordinator hos DGI Huset Nordkraft.

Plads til baby og fars behov

Uanset om du er mor eller far, kan det være svært at overskue at gøre noget godt for sig selv, når en lille pode også skal passes.

Derfor fungerer det så godt at kunne tage baby med på holdet; her tages der nemlig hensyn til både barn og forældres behov. Hvis babyen græder er der ingen sure miner, og instruktøren kan også være behjælpelig.

Instruktøren, Jeppe, er selv far og kender nemlig dét at have en baby.

DGI Huset Nordkraft har stor succes med den kvindelige pendant af holdet Mor og far i form og nu skal mændene have lige så stor gavn af konceptet.

“Træningen indeholder altid opvarmning samt en solid omgang styrke- og pulstræning. Du kan lave mange af øvelserne med dit barn, eller lade dit barn hygge sig på legeøen mens du træner,” uddyber Maria Nørgaard Bronton.

Efter den gratis træningsgang onsdag den 28. februar, koster det enten ét klip på DGI Husets Klippekort, 60 kroner eller du kan frit komme på holdet gennem ‘Fri hold og fitness’ månedsmedlemskabet.

Tilmeld dig Power Dad her.

Del artikel

Andre læser også