Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør noget godt for dig selv: DGI Huset Nordkraft tilbyder populær MOM BOOTCAMP igen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Sommerferien er ved at være ovre og for mange betyder det også, at de vil i gang med træningen igen.

Klassikeren er altid at komme i sit livs form, men hos DGI Huset Nordkraft vil de hellere fokusere på, at man skal gøre noget godt for sig selv, der giver fornyet energi i hverdagen.

Det gælder bestemt også for nybagte mødre, der pludselig får en ny krop som de skal blive trygge med og lære at kende.

Til dem tilbyder idrætshuset igen i år deres meget populære MOM BOOTCAMP, som løber fra mandag d. 14. august til og med torsdag d. 12. oktober 2023.

Her får mødre en unik mulighed for at komme i form, opbygge deres selvtillid og få mere overskud uden, at de behøver at efterlade deres babyer derhjemme.

Med to ugentlige træninger i det 10 uger lange forløb er der rig mulighed for at træne i trygge omgivelser, opbygge et fællesskab med andre mødre og blive vejledt af en dygtig instruktør.

Gør noget godt for dig selv: DGI Huset Nordkraft tilbyder populær MOM BOOTCAMP igen
DGI Huset Nordkraft gentager succesen og tilbyder igen en sjov, spændende og svedig MOM BOOTCAMP.

Følte sig som en power-woman

Det er jo mødrene, det hele handler om, og her lyder der mange varme anbefalinger fra tidligere deltagere; blandt andet Kathrine Møller, der deltog i bootcamp’en med sin lille søn.

“Jeg fik i den grad noget at glæde mig til to gange om ugen og mere energi i min hverdag på barsel.

Udover at få sved på panden var det også bare dejligt at være sammen med andre mødre og deres skønne børn i nogle trygge rammer, som vores instruktør skabte for os med sin engagerede og nærværende tilgang.

Det var lige det skub, jeg havde brug for til at komme godt i gang med motion efter fødslen,” fortæller Kathrine begejstret.

En anden mor, der også har trænet med sin baby i DGI Huset Nordkraft til holdet mor og far i form, er Cecilie Lærke Olesen for, hvem det var den perfekte kombination af mig-tid og barselshygge.

“Jeg blev helt rørt efter min første træning, fordi jeg følte mig stærk igen og gjorde noget godt for mig selv for første gang siden fødslen.

Det mindede om de hold, jeg trænede på, inden jeg blev mor, men med plads til baby og med vores træner, Maria, som ‘babysitter’.

Hun tog de babyer, der havde brug for et kram, mens vi mødre kunne føle os som power women,” siger Cecilie og tilføjer at hendes datter også nød at hygge med de andre babyer på gulvet.

Alt det praktiske: 

Træningen foregår mandage kl. 9:30-10:30 og torsdage kl. 9:30-10:30.

Opstart: Mandag d. 14. august 2023

Afslutning: Torsdag d. 12. oktober 2023

(OBS! Ved opstarts- og afslutningsdato er hold fra kl. 9:30-11:30)

Pris: Kr. 1495,- for hele forløbet

Fædre er naturligvis også meget velkomne på bootcampen.

Netop fleksibiliteten i at tage babyerne med til træning er én af de ting, der gør bootcamp’en speciel.

Instruktør Maria Nørgaard Bronton understreger, at man godt kan komme til træning selvom baby ikke er glad, og hun er altid mere end klar på at hjælpe til med de søde små, hvis mødrene har brug for en pause under træningen.

Gør noget godt for dig selv: DGI Huset Nordkraft tilbyder populær MOM BOOTCAMP igen
Du kan aktivt inddrage din baby i træningen, hvis du har lyst.

Godt for baby at mor er glad

Som mor til tre, erfaren instruktør og med viden inden for bækkenbund og inkontinens fra sin uddannelse som fysioterapeut, kender Maria også til mange af de problemstillinger, der kan komme efter en fødsel.

Derfor ligger holdet hendes hjerte nært.

“Jeg synes, at det er vigtigt, at man husker sig selv i rollen som mor.

Man kan godt blive bombarderet med den ene efter den anden aktivitet til babyen, men man fortjener også at gøre noget godt for sig selv – i sidste ende er det nemlig godt for baby, at mor er glad,” forklarer Maria.

Selve træningen til bootcamp vil være varieret, og der vil altid tages hensyn til børnene, fordi som Maria siger: “Det er babyerne, der bestemmer, hvornår man kan gøre hvad.”

Til en pris på 1495 kroner for hele MOM BOOTCAMP er det penge, der er til at betale og en investering i ens velvære; både mentalt og fysisk.

Med i prisen får du ovenikøbet en Tanita Bodyagemåling ved opstart og afslutning, stimulastik prøvetime og adgang til hjemmetræning via en lukket Instagram-gruppe

Læs mere om MOM BOOTCAMP og tilmeld dig her.

Del artikel

Andre læser også