Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træn for 1 kr. i 2023: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud

Af Nathalia Hentze Nielsen

Er du også ved at være liiiidt træt af den traditionelle Black Friday, hvor du bombarderes med tilbud på produkter og gadgets, du egentligt ikke har brug for eller plads til…

Så kan vi glæde dig med, at der findes alternativer, der gør dig godt i både krop og sjæl, og som endda er ekstremt billige.

DGI Huset Nordkraft tilbyder træning til kun 1 kr. i resten af 2023. Det betyder, at du til og med den 31. december 2023 kan benytte dig af deres fitnessområde og mange holdtræninger til Black Week prisen.

Det eneste du behøver at gøre for at benytte dig af tilbuddet er at oprette et medlemskab via deres hjemmeside. Tilbuddet kan benyttes i hele uge 47 (til og med den 26/11).

Vælger du at beholde medlemskabet i det nye år, overgår det automatisk til deres Fri Hold og Styrke medlemskab (læs medlemsbetingelserne her) med en månedlig pris på 269 kroner.

Træn for 1 kr. i 2023: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud

Kåret til byens bedste fitness

Sidste år lukkede DGI Huset Nordkraft Den Grønne Café og udvidede i stedet deres fitnessområde med 100 ekstra kvm med det nyeste og bedste udstyr på markedet.

Siden er det strømmet til med medlemmer, der nyder godt af de nye maskiner.

Med et medlemskab kan du både benytte dig af fitnessområdet OG husets mange, mange hold. Faktisk har de Danmarks største holdplan med over 125 hold om ugen.

Holdene dækker alt fra yoga, BodyBike, Les Mills holdene, dansehold, træning for mor og baby og meget, meget mere.

Det store udvalg af træningsmuligheder, den afslappede atmosfære og det imødekommende personale er uden tvivl årsagen til, at DGI Huset Nordkraft blev kåret til Byens Bedste Fitness af MigogAalborgs læsere til Aalborg Awards 2023.

Læs meget mere om DGI Huset Nordkraft her.

Del artikel

Andre læser også