Dette skal du lave i weekenden i Aalborg

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Kommer du fra Aalborg, eller ønsker du blot at besøge smukke Aalborg en tur i weekenden? Hvad end du ønsker en hyggetur med familien, vennerne eller kæresten, er der mange hyggelige ting, som du kan foretage i Aalborg, hvis du ikke har nogle planer for weekenden.

 

Besøg nogle af Aalborgs attraktioner

Aalborg er Danmarks fjerde største by, og har en masse spændende attraktioner at opleve. Du kan eksempelvis tage et smut forbi Aalborg Zoo, hvis du ønsker at have en hyggelig dag i zoologisk have og kigge på spændende dyr. Ønsker du at udnytte det dejlige vejr, kan du også tage et smut forbi Fårup Sommerland, som har noget at byde på til hele familien. Har du mere lyst til at opleve noget kulturelt, kan du tage et smut forbi Aalborg Historiske Museum.

 

Køb noget elektronik til gode priser

Ønsker du at købe nyt elektronik til en fordelagtig pris? Så kan det være, at du skal et smut forbi Bluecity i Aalborg, når du alligevel har tid i weekenden. De har åbent lørdage, så hvis du ønsker at komme ind og finde elektronik af god kvalitet til gode priser, så kig forbi https://www.bluecity.dk/kontakt/aalborg.

 

Tag ud på en hyggelig picnic

Aalborg har forskellige arealer at byde på, hvis du ønsker at udnytte det varme vejr, og tage et tæppe og en madkurv under armen på en picnictur. Du kan vælge at besøge Kildeparken, som er en af Aalborgs ældste parker. Du kan også vælge at besøge Jomfru Ane Parken, hvor du også har mulighed for at tage en smut i havnebadet. Befinder du dig i centrum af Aalborg kan du med fordel tage et smut forbi Østre Anlæg, som er en smuk grøn park.

Så hvad end du er til at besøge nogle af Aalborgs attraktioner, tage en tur ud og shoppe noget elektronik eller tage på en picnic, så har Aalborg en masse forskelligt at byde på til dig, som mangler noget at lave i weekenden.