Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette er møblet der byder på mest hygge

Af Annoncør

Efter en lang dag på arbejde i Aalborg, vil de fleste gerne hjem og spise, slappe af og hygge for at lade op og geare ned. Med hjælp fra en dejlig sofa og en skål chips, kan aftenen blive rigtig god. Men hvor skal chips skålen stå? Den står selvfølgelig på sofabordet! På sin vis, er sofabordet det møbel der indbyder til mest hygge, fordi den ofte er centrum for alle de hyggelige snacks.

Annoncør betalt indhold leveret af Daells Bolighus

Gør dit hjem hyggeligt at være i

Et hjem gøres hyggeligt ved hjælp af de møbler man vælger, som skal tage del i det miljø man kalder ”hjem.” Hvordan man vælger at indrette sit hjem, har stor betydning for den hyggelige fornemmelse eller mangel på samme.

Hjemmet er en persons base. Det er der man vender tilbage til hver gang man har været ude. Derfor er det vigtigt at man gør sit hjem hyggeligt og behageligt at være i, så man bedre kan slappe af og falde til ro, når man har behov for det. Daells Bolighus kan være med til at gøre et hjem til et hyggeligt hjem.

Med et stort udvalg af lamper, sofaer og borde i indbydende og minimalistiske designs, kan du nemt få din lejlighed eller dit hus på det hyggelige spor. Hvis du er til de varme toner, kan du dekorere din sofa med gyldne puder og gør det rigtig behageligt at sidde i, mens du ser en fredagsfilm og snacker på lækre sager.

Stuens centrum

Hvis man har en sofa i stuen, som de fleste har, har man højst sandsynligt også et sofabord. Det er typisk sofabordet der fungerer som centrum for hyggen, hvad enten man er alene hjemme eller har gæster på besøg. Sofabordet bærer på snacks og drinks som bliver indtaget under timevis af TV der bliver set i løbet af en given uge.

Daells Bolighus har sofaborde i træ, med marmortryk og i flere andre materialer. På hjemmesiden daells-bolighus.dk kan man få overblik over de mange muligheder, så du kan vælge det rette sofabord til din stue. Det er et bord der kommer til at være midtpunktet for mange kommende samtaler og som vil blive brug ihærdigt under mange filmaftener.

Man bør vælge et sofabord der passer ind i ens egen personlige stil. Møblerne og tingene man omgiver sig med, er til en vis grad et udtryk for hvem man er som person. På samme måde kan du vælge et sofabord med skarpe bløde kanter og et varmt udtryk, hvis du ønsker at det skal indgå i en varm og hyggelig helhed.

Uanset om det er sofabord eller andet interiør du har brug for, kan du finde møbler til gode priser hos Daells Bolighus.