Detaljerne er klar: Magasin melder ud om åbning i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det har hidtil været omgærdet af hemmelighedskræmmeri.

Men nu er stormagasinet Magasin klar til at melde ud, hvornår de åbner deres kæmpe satsning i Aalborg.

Det bliver i september måned, at Magasin slår dørene op i Friis Shoppingcenter i midtbyen.

Over 1500 har søgt job i Magasin

Det bliver med mere end 100 nye medarbejdere. Interessen for at søge de opslåede stillinger har været helt overvældende, særligt i en tid med lav ledighed, lyder det fra HR i Magasin. Over 1500 har søgt job hos Magasin i Aalborg.

“Vi er røget helt bagover af den store interesse for at søge de opslåede jobs i Aalborg. Det har været omfattende at gennemgå de mange ansøgninger, for alle skal jo have en fair proces, så vi har været lidt på overarbejde de senere måneder, men er nu også nået dertil i processen, hvor vi kan begynde dels at sende afslag ud, dels at invitere kandidater til samtaler,” siger HR-direktør Thor Palmhøj.

Forretningschefen er fundet

Når Magasin afholder jobsamtaler i Aalborg i april og maj, bliver det ikke helt almindelige en-til-en-samtaler, men i Magasins ånd en happening tilsat lidt ekstra krydderi. Her skal interviewes op mod 100 personer, primært til jobs i salgs- og kundebetjeningsfunktioner.

På ledelsesniveau er allerede en del kandidater blevet ansat, men der er stadig åbne lederstillinger, som mangler at blive besat, så Thor Palmhøj håber, at den store søgning og interesse varer ved.

Forretningschefen for det nye stormagasin er dog fundet. Det bliver Tina Mikkelsen, som er rekrutteret fra interne rækker, idet hun kommer fra en stilling som Store Manager for Magasin i Odense og i alt har 12 år bag sig som ansat i Magasin.

Butikken i Aalborg bliver den syvende forretning, som Magasin åbner, og den store interesse for at søge job i Magasin ledsages af en lige så stor interesse for at handle.

Aalborg er nemlig magasin.dk’s fjerdestørste marked for onlineshopping. Alene det seneste år er magasin.dk blevet besøgt mere end 200.000 gange fra Aalborg, og det giver gode forventninger til forretningens performance hos ejerkredsen.

BusinessAalborg jubler over Magasins ankomst

Hos BusinessAalborg er glæden dobbelt over de mange nye jobs, der bliver skabt i Aalborg centrum:

“Det bliver et stort plus for Aalborg centrum at få Magasin til, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er noget, vi har ønsket os for byen i mange år. Der er sket rigtig meget i Aalborg de seneste år, og set over en periode på de seneste 10 år har der været en fremgang på omsætningen på udvalgsvarer på 14 % ifølge en nylig analyse fra Institut for Center-Planlægning og Aalborg Kommune – en stigning langt større end landsgennemsnittet.

Det er supergode takter, og nu kommer Magasin så til og skaber endnu mere handel i midtbyen, siger erhvervschef i Aalborg Kommune, Tonny Skovsted Thorup fra BusinessAalborg.  

At der følger 100 jobs med, som supplerer de ca. 9200 stillinger i detailhandel i Aalborg, er selvfølgelig også noget, vi glæder os over. Det er fremgang, som også ifølge vores prognoser for detailhandlen i kommunen kommer til at skabe endnu mere vækst,” supplerer Tonny Skovsted Thorup.

Det ikoniske stormagasin i København fejrer i 2018 sit 150 års jubilæum, og det vil blive fejret i alle syv stormagasiner i løbet af året.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.