Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det var kattens: Nu kan du sende din kat på luksusferie

Af Stine Kjølby Christensen

Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland åbner snart et helt nyt tilbud til katteejere: Det er nu muligt at få passet sin kat, mens man er på ferie.

De helt nye luksusfaciliteter står klar til at tage imod firbenede gæster fra d. 15. juni.

Sommeren står for døren, og selvom de fleste nok skal holde deres ferie hjemme i år, så er der alligevel en del kæledyrsejere, der ikke kan have deres dyr med.

Når det kommer til pasning af hunde, findes der mange tilbud, men anderledes ser det ud for kattene. Derfor åbner Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjyllands nu et lidt anderledes tilbud: en kattepension.

“Mange katte er vant til at færdes frit omkring deres hjem. Derfor er det ikke så let bare at tage dem med sig på samme måde, som man kan med en hund.

Vi har mærket en efterspørgsel på tilbud om pasning til katte, og vi har derfor lavet den flotteste kattepension i vores skovområde, hvor der fred og ro.

Vi er meget glade for nu at kunne åbne for pelsede gæster,” fortæller Karina Fisker.

Det var kattens: Nu kan du sende din kat på luksusferie

Send din kat på ferie med ro i sindet

Det er allerede nu muligt at booke et ophold til din kat i den nye pension på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland.

Kattene får hver deres hyggelige rum fyldt med tæpper, klatretræer og legetøj. Desuden har de konstant adgang til dejlige løbegårde, hvor de kan nyde udelivet på en sikker måde.

“Det er glædeligt, at der er efterspørgsel på kattepension.

Det vidner om, at der er flere og flere, der tager det at være katteejer seriøst, og at en kat ikke kan efterlades alene hjemme, når familien tager på ferie.

Så derfor er vi ekstra glade for at kan tilbyde denne mulighed hvor rammerne er optimale, de er godkendt af Fødevarestyrelsen og at der er et fagligt dygtigt personale til at tage sig af kattene, mens familien holder ferie,” afslutter Karina Fisker.

Læs mere her