Det ultimative terningspil: Kom til Tænkeboks-turnering i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Tænkeboks, Snyd, Løgn.

Kært spil har mange navne, og i aften kan du opnå den ultimative håneret her i Aalborg.

Du kan nemlig komme til gratis Tænkeboks-turnering på Borgergade 2 fra klokken 19.30.

“Går du rundt og tænker du muligvis er Aalborgs bedste til Tænkeboks, et taktisk geni eller bare den hurtigeste ruller på havnen, har du nu muligheden for at bevise det og ovenikøbet vinde en hel flaske som kan udløses resten af ugen,” fortæller Borgergade 2 om turneringen.

For at deltage i turneringen skal du blot møde op i aften og henvende dig i baren, og så sørger Borgergade 2 for både raflebægere, terninger og den rigtige stemning.

Regler for turneringen

– 4 Terninger
– Uden slags
– Med trapper
– Bliver i Viborg

Petanque, bordtennis, Playstation mm.

Er navnet “Borgergade 2” stadig lidt nyt for dig, kommer her lidt mere info.

Borgergade 2 åbnede 1. november i Maxims legendariske lokaler, og stedet er en god blanding af en økologisk cocktailbar, et værtshus, en spilcafé, en sportshal … ja, bare et sted, hvor det er fedt at være.

Der er lagt stor vægt på underholdning i de nyrenoverede mytiske lokaler, og du kan lade dig underholde med brætspil som Loopin’ Louie, Klodsmajor, Bezzerwizzer, Ludo eller Trivial Pursuit.

Du kan også gå helt oldschool og spille konsolspil på gamle billedrørs-tv, hvor du kan dyste mod vennerne i diverse spil til Playstation 1 eller Nintendo 64.

Der er både mulighed for at spille bordfodbold, dart, bordtennis eller et klassisk spil Petanque på den indendørs sand-bane bagerst i lokalet.

Du kan læse mere om Borgergade 2 her.

Hvad: Tænkeboks-turnering
Hvor: Borgergade 2, 9000 Aalborg
Hvornår: Torsdag, d. 20 feb, fra kl. 19.30

Du finder mere info om turneringen her.