ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal prøves: Ny restaurant i Aalborg frister med lækker Ramen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vesterbro 74 har en længere historie med asiatiske restauranter.

For nogle år siden lå Nam Noodles på adressen, sidenhen blev den efterfulgt af sushirestauranten DaAn, og nu hedder den nye lejer Sanwe Ramen.

Ganske som navnet hentyder, er det ramen, som er stjernen i restauranten, og vi tog selvfølgelig på besøg for at høre nærmere om deres koncept.

Ejerne af Sanwe er ægteparret Haiying Yang og Weihe, der har mange års erfaring i kokkefaget fra både Kina og Danmark. Faktisk er Haiying Yang udlært ramen-kok.

“Hun elsker nudler,” fortæller Weihe Yang smilende om sin hustru og tilføjer:

“Hun kommer fra det nordlige Kina og har lavet hjemmelavede nudler siden, hun var 6 år.”

Derfor sætter Sanwe også en ære i at alt fra nudler til suppe laves fra bunden, og at ingredienserne er friske og i god kvalitet.

Det skal prøves: Ny restaurant i Aalborg frister med lækker Ramen

 

Det skal prøves: Ny restaurant i Aalborg frister med lækker Ramen

Manglede en ramen restaurant i Aalborg

Spurgt ind til, hvorfor de har valgt at starte deres egen restaurant i Aalborg nu, forklarer de, at Aalborg har manglet en dedikeret ramen restaurant.

“Ramen er meget populært i København, men der har manglet et sted i Aalborg.

Vi er sikre på, at mange aalborgensere kan lide ramen, men lige nu er de nærmeste restauranter i Aarhus eller Silkeborg,” forklarer Weihe.

Er du en af de aalborgensere, der allerede er stor ramen-fan, vil du blive glad for at høre, at Tonkotsu er på menukortet. Retten er ekstrem populær i hele verden og i særdeleshed i Japan.

Udover Tonkotsu, som bl.a. består af svinebenssuppe, cha-shu, svampe og æg, finder du syv andre typer af ramen, og vi tør godt love, at der er noget for enhver smag.

Der er både stærk ramen, vegansk ramen, og hvis du ikke er vild med den tykke suppe, der oftest er i retten, kan du også få Shoyu, der er tyndere.

Priserne for de otte ramen retter varierer fra 105 kroner og op til 120 kroner. Der er også diverse forretter som Wakame Salat, Kimchi, Dumplings og stegte Gyoza.

Det skal prøves: Ny restaurant i Aalborg frister med lækker Ramen

Det skal prøves: Ny restaurant i Aalborg frister med lækker Ramen

Skal helst spises i restauranten

Selvom der er mulighed for afhentning af mad (takeaway bestilles via telefon 98 12 10 18), så anbefaler ejerne, at man spiser maden i restauranten.

“Ramen smager bedst, når det lige er lavet, så vi anbefaler helt sikkert, at man kommer herned og spiser det,” siger Haiying.

Med åbningstider fra klokken 12.00 til 21.00 hver dag i ugen, er det hvert fald nemt at få passet et besøg ind i kalenderen.

Vil du læse mere om Sanwe Ramen, kan du klikke dig ind på deres Facebook-side. Fra næste uge vil de også lancere en hjemmeside, hvor man kan bestille maden fra.

Hvad: Ny ramen restaurant i Aalborg
Hvor: Vesterbro 74
Hvornår: Er åben. Åbningstider, hver dag: 13.00-20.45

Del artikel

Andre læser også