Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du kigge efter, når du køber sofa

Af Annoncør

Sofaen er et møbel, du højst sandsynligt kan finde i de fleste hjem. Det er måske endda ikke for vidt at sige, at det ofte er et af kernemøblerne i en stue. Derfor kan det måske betale sig at være lidt kræsen, når det kommer til at vælge en sofa – både æstetisk, men måske særligt også praktisk, sådan at du kan nyde din sofa uden komplikationer.

Vælg smukke materialer, der også er nemme at holde rene

En stor del af sofaer udseende kommer fra det materiale, som puderne og strukturen er polstret med. Altså vil en stor del af æstetikken kunne påvirkes derigennem. Men samtidig er en sofa også et møbel, der skal bruges, og med ting der bruges, kan der jo opstå pletter, slid og andet. Og det kan altså være værd at overveje, inden du vælger en smuk sofa i et sart materiale med en farve, der afslører alle slags pletter. Altså kan den bedste sofa netop være den, der både er smuk og nydelig at have stående i stuen, men som altså også kan bruges af husets beboer – altså dig og din eventuelle familie, hvorfor du i den sammenhæng må vurdere hvad I kan holde rent. På den måde kan i altså spare jer selv for en sofa, der hurtigt bliver plettet og deraf måske mister lidt af dens nydelighed.

En sofa, der passer til jeres livsstil

Du kan måske også få meget gavn af at overveje, hvad du forventer af jeres sofa og hvordan den skal passe ind i jeres hverdag. Altså elsker du at åbne dit hjem op for gæster, og skal stuen huse disse gæster, så kan det være en sofa med plads til flere siddende gæster kan være en fordel for dig. Eller måske er en sofa med en chaiselong fordelagtig for dig, der foretrækker en liggeplads i sofaen.

Del artikel

Andre læser også