Det perfekte stykke bagværk: Nu kan du få en Nutella-bolle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I Aalborg findes der én chokoladebolle, der slår alle de andre.

Slotbagerens chokoladebolle er blevet kult, og køen strækker sig ofte flere meter ud på gaden, når bageren har trukket endnu et parti lune genialiteter ud af ovnen.

Men nu får Slotbageren kraftig konkurrence. Må vi præsentere: NUTELLA-BOLLEN!

Surdejsbageren har allerede flirtet kraftigt med det brune guld i år, og da man lavede en særlig Nutella-snegl til Fars Dag blev den udsolgt på rekordtid.

Og nu er den nye bager i byen klar med Nutella-bollen, som bliver fast sortiment på hylderne.

Den bedste fødselsdagsbolle du nogensinde har smagt

Som med alt andet bagværk hos Surdejsbageren er bollen naturligvis lavet med de fineste råvarer, og dejen er lavet efter klassiske brioche-forskrifter med æg og riiiigeligt smør.

Hovedpersonen finder du naturligvis i midten af bolle, hvor flydende nutella løber ud lige så snart du tager den første bid.

MigogAalborg var selvfølgelig på pletten, da de første Nutella-boller kom ud af ovnen, og der var bred enighed om, at Slotsbagerens Chokoladeboller har fået en særdeles habil konkurrent (ven) på brødscenen i Aalborg.

Det smager som verdens bedste fødselsdagsbolle med en ekstra portion kærlighed (Nutella).

Nutella-bollen kan blive din for 25 kr. – og er som regel på hylderne fra klokken 12.00 tirsdag til lørdag.

Du finder Surdejsbageren ved Budolfi Plads.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#deterjofredag og vi testede i går en nyhed🥳 Den blev god, hvis vi selv skal sige det😍 Brioche bolle med (reeet meget) nutella i😋🍫 #brioche #bagtiegetbageri #nutella #fredag #budolfiplads #aalborg

Et opslag delt af Surdejsbageren (@surdejsbageren.dk) den

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her