ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det kan være svært at komme af med sin bolig

Af Redaktionen

Rigtig mange kender til, at det kan være svært at komme af med sin bolig.

Når først du har taget beslutningen om at flytte fra din bolig, vil du gerne bare af med den hurtigst muligt.

Derfor kan det være en lang og sej kamp, hvis boligsalget går meget langsomt. Dog kan du sagtens gøre noget for, at det kan komme til at gå lidt hurtigere.

Få rådgivning af en advokat

Det er ikke nogen lille og nem beslutning, når du beslutter at sælge din bolig. Der kan være mange ting at holde styr på. Hvis du føler, at du har brug for noget rådgivning, kan det være rigtig brugbart med en advokat.

Gør din bolig mere indbydende

Når du har problemer med at få solgt din bolig, kan det have noget at gøre med, at den simpelthen ikke ser nok indbydende ud. En potentiel køber vil altid have alle sanser åbne, når han/hun er ude og se dit hus.

Derfor er du nødt til at sætte dig i købers situation og forestille dig, hvordan din bolig ville virke mest muligt indbydende.

 

  • Luk lyset ind. Det er ikke rart at komme ind i en bolig, der er helt mørkt. Det får nemlig boligen til at virke mindre. Derfor skal du altid forsøge at lukke så meget lys ind som muligt.

 

  • Luft ud. Det giver sig selv, at det er langt mere indbydende at komme ind i en bolig, der dufter rent og friskt end en, hvor der er helt indelukket. Derfor skal du huske at lufte godt ud.

 

  • Ryd grundigt op. Jo flere ting der ligger rundt omkring desto mindre vil din bolig syne. Hvis du i stedet sørger for at rydde grundigt op, vil din bolig virke langt større og mere indbydende.

 

Del artikel