Mange hyggelige aktiviteter: Det kan du opleve i Magasin i julen

Skrevet af: Michael Qureshi

Nu nærmer juletiden sig, som for de fleste indebærer familietid, søde sager og massevis af hygge.

I Magasin er julen noget helt særligt, og derfor kan nordjyder blandt andet se frem til hyggelige events, bæredygtig julegaveindpakning og personlige services, som gør juletiden både lettere og sjovere.

“Julen er altid en fantastisk tid i Magasin, og vi ser frem til at hjælpe vores kunder med alt lige fra julegaveindkøb til at finde det perfekte juleoutfit – også selvom julen i år ikke byder på de traditionelle julefester,” siger Tina Mikkelsen, der er Store Manager i Magasin Aalborg.

I år er julen i Magasin desuden ekstra grøn, og alle julegaver vil således blive pakket ind i bæredygtigt, genanvendeligt papir, således man kan få pakket sine gaver flot ind med god samvittighed.

SONY DSC

 Personlig gavelevering til døren

De fleste elsker at give gaver, men det er ikke altid lige nemt at vælge de helt rigtige. Heldigvis er der hjælp at hente hos Magasins gaveshoppere, som står klar med inspiration til årets julegaveindkøb:

“Vores gaveshopper-koncept er ganske gratis og gør det nemmere at finde de helt rette julegaver. Det kan både være i form af inspiration til årets gaver, eller at shopperen udfører alle indkøbene, hvis man for eksempel gerne vil spare tid eller helst ikke vil bevæge sig for meget udendørs i denne coronatid,” forklarer Tina Mikkelsen.

Skal julegaveræset i år være endnu nemmere, tilbyder Magasin desuden fra uge 47 og frem til den 23. december personlig gavelevering lige til døren, når du booker en gaveshopper.

Magasins gaveshopper-koncept er gratis og kan bookes på forhånd på Magasin.dk, og det er også muligt at få hjælp, når man befinder sig i butikken.

Masser af juleaktiviteter

Tiden op til jul byder desuden på masser af hyggelige juleaktiviteter i Magasin.

På fredag den 20. november inviterer Magasin for eksempel til ”pyjamasparty”, hvor hele familien har mulighed for at få personligt print på sin julepyjamas.

Hver fredag i december vil der desuden være flødebolletårne, hvor 15 heldige vindere forkæles med lækre flødeboller. For familiens yngste vil der blandt andet også være mulighed for at få lavet ansigtsmaling på udvalgte dage i december.

“I denne specielle tid trænger de fleste af os til lidt ekstra forkælelse, og derfor ryster vi i år posen og præsenterer en række hyggelige aktiviteter og sjove konkurrencer for store og små – naturligvis med alle nødvendige forbehold.

Vi glæder os til at byde indenfor til en hyggelig juletid med alt, hvad den indebærer af julegodter, juleeventyr for børnene, masterclasses for makeupinteresserede og meget mere,” slutter Tina Mikkelsen.

Magasin.dk og med Magasins Goodie-app er det muligt at blive løbende opdateret om de forskellige events.