Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg er genopstået: Det kan du lave i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen

Byen sover, byen sover …

Ikke længere! Efter to helligdage, hvor der har været skruet helt ned for både shopping og oplevelser, gør Aalborgs gader sig nu igen klar til at vågne.

Derfor er det jo næsten “breaking news”, at man igen i dag kan tage en tur i storcenteret. Eller IKEA. Eller et fuldstændigt valgfrit supermarked. What’s not to like?!

Derudover sker der naturligvis også mere konkrete begivenheder, hvis en tur gennem gågaden ikke er nok til at stille din sult efter nye oplevelser.

Smag på Middelhavet til særlig pris

Hos den populære tapas-bar Roxana, kan du i aften få en bid af det bedste, Middelhavet har at byde på.

For blot 505 kr. får du 8 serveringer, vin ad libitum og cocktails.

I tapasmenuen er der et væld af lækre middelhavsserveringer og på barfronten et udvalg af alt fra hvidvin, rødvin, øl, sodavand og to forskellige slags cocktails i bedste all-you-can-drink-style.

Der er stadig plads i aften, og du kan købe billet lige her.

Aalborg er genopstået: Det kan du lave i weekenden

Koncert med upcoming stjerne

For eksempel kan du i aften i Musikkens Hus opleve den P3 Guld-nominerede Dopha, der er på sin allerstørste turné til dato. Her kan du opleve hende i en intim forårskoncert, akkompagneret af hendes dygtige band.

Der er stadig billetter, og de kan købes lige her.

Lav din egen flip-bog

På KUNSTEN er der i disse dage skruet helt op for familieaktiviteterne, og derfor kan du både i weekenden samt 2. påskedag komme med på påskejagt – og lave din helt egen flip-bog.

Disse er vist mest forbeholdt den yngre målgruppe, men hvis du virkelig keder dig, kan du nok – uanset alder – godt snige dig med.

Læs mere her.

Pokémon-byttedag

Er du Pokémon-entusiast (og stolt af det!), så kan du møde op på Spilforsyningen i dag kl. 12.

Her er der nemlig lagt op til den helt store Pokémon-byttedag, hvor store som små kan få fornyet samlingen. Der vil desuden være forskellige præmier på højkant.

En lille disclaimer: Spilforsyningen anbefaler, at man “bytter fair”, og at man “tager en voksen med, der kan hjælpe med at sikre et retfærdigt byt” – så hvis du er lige så rundtosset som en Pokémon i en pokéball, og ikke interesseret i at bortadoptere din Togepi, så husk lige en skarp ledsager.

Læs mere her.

Aalborg er genopstået: Det kan du lave i weekenden
Arkivfoto

Slå et slag for klimaet

Er du også træt af alt det ævl og bævl om klimakrisen – når ingen åbenlyst gør noget aktivt ved det? Så er der et arrangement i dag på 1000fryd, du ikke vil gå glip af.

Her mødes klimaaktivister nemlig til en såkaldt introdag, der den 28. april skal munde ud i en demonstration, strejke og oprør i ét. Demonstrationen kommer til at foregå foran selveste Christiansborg.

Og nåeh ja, så er der gratis frokost!

Vandreweekend i Rebild Bakker

Drømmer du om at gå Caminoen, men kan ikke lige tage fri en hel måned (uretfærdigt!), så er en tur til Rebild måske det bedste alternativ.

Fra søndag-mandag kan du komme med på vandretur i Rebilds smukke natur, hvor der både er overnatning, mad og rygsæks-undervisning med i prisen.

Dog er et af kravene, for at deltage, at du skal være almindeligt sund og rask. Så hvis du har guffet lidt for mange påskeæg i ferien, skal du nok lige genoverveje, om din kondition er klar til dét.

Læs mere her.

Aalborg er genopstået: Det kan du lave i weekenden

Vinterbadning for frossenpinde

Onde tunger ville mene, at det ikke hedder “vinterbadning”, når vi er i april måned. Høflige tunger vil mene, at det altid kan hedde “vinterbadning”, når man bor i Danmark.

Det er trods alt ikke mere end to dage siden, det sidst sneede.

Ikke desto mindre har Vestre Fjordpark fyldt bassinerne igen, og det betyder, at du allerede nu kan skyde badesæsonen i gang.

I skrivende stund er Limfjordens vande lige omkring 5 grader, så hvis du spørger os kan du altså roligt forkæle dig selv med en tur i sauna og en kop varm kakao bagefter. Måske endda iføre dig en lille strikhue, før du hopper i …

Del artikel

Andre læser også