Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagen af efterår: Det Glade Vanvid præsenterer ny efterårsmenu 

Af Freja Dumont

Sommeren synger på sidste vers – og mens vi kan nyde de sidste varme solstråler, er det også tid til at glæde sig til efterårets smagspalette.

Efteråret bringer friske og skønne råvarer med sig. Og netop disse begynder snart at indtage madscenen hos Det Glade Vanvid.

Fra den 9. september kan du gå på opdagelse i deres nye efterårsmenu, som blandt andet er inspireret af efterårsråvarer som æbler, jordskokker, trøfler, torsk, Clara Frijs pærer, blommer, hasselnødder og lavendel.

Smagen af efterår: Det Glade Vanvid præsenterer ny efterårsmenu 

”Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser.

Vi skifter menu cirka hver anden måned, og vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson,” siger Michael Koch, som sammen med sin bror, Lasse Koch, står bag Det Glade Vanvid.

Dette byder efterårsmenuen på

Det Glade Vanvid byder som altid indenfor til sæsonens fire serveringer og ad libitum drikkevarer fra vinbaren.

Hver tirsdag til onsdag kl. 18.30-21.30 kan du spise med for 499 kroner, og vil du hellere gemme herlighederne til weekenden, lyder prisen på kun 599 kroner for torsdag til lørdag kl. 18.30-22.30.

I efteråret kan du glæde dig til følgende menu, som Michael Koch her præsenterer.

Du kan også læse, hvad den sprøde efterårsmenu består af her:

APPETIZER

Creme på Yellowfin Tuna med dehydreret kapers, Intense tomater & Nicoise oliven hertil Parmigiano Reggiano & fuglekvidder på Pocheret Skinke

FORRET

Carpaccio på danske æbler & jordskokker med dildmayo & sart tilberedt ristet torsk hertil sauce som klassisk torskebisque med æbler & sprøde jordskokke chips

HOVEDRET

Kalvekam ”all night long” med skysauce på trøffel & hyldebær hertil Pommes Anna med Luftig Ægte Sauce, pocheret pære med sprød croustillant, letrøget svampecreme & puré på Clara Friis Pærer

DESSERT

Hvid chokolademousse med crispy cacao-hasselnødde tuiles & bagte blommer hertil kandiserede rødbeder, hasselnøddeis & krokant med lavendel pudder

Bliver du også fristet? Husk at efterårsmenuen kun serveres i de næste otte uger. Du kan booke bord lige her. 

BON APPETIT!

Del artikel

Andre læser også