Det er endnu vigtigere at bevare hudens fugtighed i sommervarmen

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Det er fristende at lade fugtighedscremen hvile, når det er blevet varmer i vejret og luftfugtigheden stiger. Her fortæller vi dig hvorfor det er vigtigt at blive ved med at fugte godt, selv når det er blevet varmt og lækkert udenfor. 

De fleste af os oplever en markant bedring i huden, når vejret bliver varmere og luftfugtigheden bedre. Vi er blevet meget gode til, at fugte godt om vinteren, med både en federe creme og en natcreme, men man burde faktisk også bibeholde den gode fugtighedsrutine om sommeren.

Fugt er nøglen til smuk hud

Fugt er nøglen til smuk hud, det har du nok hørt masser af gange, men det er helt sandt. Fugt hindrer de tidlige aldringstegn med at vise sig, og du skal ikke tænke at din solfaktor er nok. Det er en god ide at bruge en solfaktor oveni din almindelige hudplejerutine, og selv om du kan bruge lidt lettere produkter i de varme måneder, så er det en god ide at have fokus på fugt. Man kan for eksempel gå for produkter der er lette, men potente, og indeholder gode olier og aktive ingredienser som for eksempel hyaluronsyre.

Fugt er også en god hjælp for din hud i møde med solen. Solskader er ansvarlig for mere af vores hud aldring end vi måske går og tror. Derfor skal vi beskytte vores hud med solfaktor, men vi skal også sørge for at hudens barriere i sig selv er stærk nok. Den bygger vi op med at give den nok fugt.

Invester i kvalitetsprodukter

Med fugtighedspleje fra Evolve, får din hud den pleje den har brug for i de varme måneder. Det er en god ide at investere i kvalitetsprodukter, der fugter godt, uden at fedte. Det er ikke en rar fornemmelse at føle sig klistret i varmen, så en hudplejerutine der synker godt ind, men tilfører nok fugt, er helt essentielt for et godt resultat – og smuk hud.