Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det er aldrig for sent at begynde at cykle

Af Redaktionen

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv ejet en cykel. Langt de fleste har cyklet som børn. Til og fra skole. Nogle fortsætter med at cykle, mens de er under uddannelse. Senere opdager mange af os cyklen igen, men denne gang er det som en måde at få motion på.

Er det lang tid siden, du har været på cyklen, så husk at det aldrig er for sent at begynde at cykle igen. Cykling er for alle, og derfor har Bikester.dk gjort det nemt at bestille cykler og cykeludstyr, der passer til hele familien.

Den rigtige cykel til det rette formål

Uanset om det er længe siden, du sidst har siddet i sadlen, eller du tilbringer mange timer på landevejen hver eneste dag, er det vigtigt, du får en cykel, som opfylder netop dine behov. Hos Bikester ved vi, at der ingen grund er til at bruge for mange penge på en cykel, der ikke er rar at cykle på. Overvej derfor hvad du skal bruge din cykel til, før du investerer i en.

Er det en allroundcykel, som du kan pendle til og fra skole eller job på hver dag i al slags vejr? Er det en cykel, som du primært vil bruge til at motionere på? Og skal den primært køre på asfalt, eller vil du også bruge den i mere ujævnt terræn som for eksempel i skoven? Leder du efter en cykel, du kan køre lange ture på og måske gerne med oppakning? Eller er du måske dedikeret konkurrencerytter, der har brug for en cykel, der kan hjælpe dig til at vinde dit næste cykelløb?

Uanset hvilken type cykel du leder efter, kan du helt sikkert finde den hos Bikester. Her kan du få god hjælp til at finde din næste cykel, hvad enten du har brug for en trekkingcykel, en crosscykel, en mountainbike, en elcykel eller en god kvalitetscykel til dit barn.

Brug cykelstel-beregneren fra Bikester

Når du ved, hvilken type cykel du leder efter, er der nogle helt grundlæggende ting, du skal være opmærksom på, inden du tager stilling til, hvilket mærke cykel du vil have. Særligt når du køber din cykel online hos eksempelvis Bikester.dk, da du jo ikke har mulighed for at prøve cyklen, inden du køber den.

Overvej for eksempel, om din cykel skal have en ramme af aluminium eller stål. Aluminium ruster ikke og kræver ikke helt så meget pleje som en stålramme. Med Bikesters cykelstel-beregner finder du nemt et stel i den helt rigtige størrelse. Du bør også kigge på cyklens hjul. Det kræver gode dæk at skulle cykle i et land, hvor vejret skifter en del. Her er dæk med dybe riller at foretrække frem for eksempelvis nylondæk, når du skal køre i regnfulde Danmark.

Gear er også et område, du skal tage stilling til. Dels skal du beslutte dig for, hvor mange gear din cykel skal have. Kan du nøjes med 3 gear, eller har du brug for 21 gear til at klare stejle bakker på din rute? Og hvilken type gear vil du have? Indvendige eller udvendige gear? De fleste anbefaler indvendige gear, da de er nemmere at vedligeholde og ikke slides helt så nemt som udvendige gear. Til gengæld kan indvendige gear gøre din cykel en anelse tungere.

God cykelkomfort er vigtig

Når du har taget stilling til de enkelte elementer, må der ikke herske tvivl om, at det vigtigste, når du køber ny cykel, er, at du skal sidde godt på den. Det skal trods alt være sjovt at køre på cykel, uanset om du kører lange ture i bakkede landskaber eller hopper på cyklen hver dag. Du kan finde cykler i alle prisklasser, farver og mærker hos Bikester, ligesom du finder et hav af lækkert cykeludstyr, cykelsko og cykeltøj.

Del artikel

Andre læser også