Det boomer stadig i Aalborg: Her er de nye lækre steder du skal kende

Skrevet af: Michael Qureshi

Der kommer stadig flere og flere nye spisesteder til Aalborg. Faktisk kom der jo hele 17 på samme tid, da Aalborg Streetfood – The Lighthouse åbnede i juni.

Derudover er der flere nye steder. Der er også lidt forskel på kvaliteten på de forskellige steder, så vi har valgt at plukke de spisesteder, som vi synes, du fortjener at få prøvet.

Vi har også valgt at tage nogle af de allerbedste steder med fra Streetfood ude på Skudehavnsvej i Vestbyen.

Napa

Aalborgs nye lækre café og vinbar åbnede i sidste uge i Vesterå. Vi har allerede været derinde et par gange blandt andet til frokost, og det var virkelig udsøgt. Gode smagsnuancer og rammerne er virkelig blevet flotte, nærmest helt internationale. De kører også med et fedt vinkoncept, hvor priserne er ganske rimelige.

Vesterå 14, 9000 Aalborg.

Duck It

Der findes ikke noget andet sted i Aalborg, der serverer noget lignende. Ude på Aalborg Streetfood er der altid kæmpe kø til at få fingrene i de lækre andeburgere og deres fritter stegt i andefedt. Det er så greasy og lækkert, og smagen er fremragende.

Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg

Populære Duck It

SushiMania XO

I løbet af sommeren åbnede byens nye hotte asiatiske Take Away. SushiMania XO har for alvor fået introduceret Aalborg til de trendy Bao’s, som smager djævelsk godt. Deres sushi er også Deluxe Edition, og man bliver lidt afhængig af at komme derned. De er faktisk også med i ClubAalborg, hvor de hver måned har et skarpt tilbud til vores medlemmer.

Strandvejen 9, 9000 Aalborg

Restaurant D’Wine

Spansk restaurant er vel lig med tapas? Ikke når du spørger Kristian Ishøy, indehaver af D’Wine vinbar og nu også restauranten lige over for i Algade. Han har sat sig for at levere autentisk spansk mad fra både de kendte og mere ukendte egne i Spanien. Alt sammen suppleret med superlækker vin, som har fået et nøk opad grundet deres i forvejen gode relationer på det spanske vinmarked.

Algade 54, 9000 Aalborg

Grillen Burgerbar

Aalborg har taget godt imod det populære koncept, og den virkelig store og flotte restaurant på Nytorv. Deres burgere er gennemført lækre, og så kan man endda få bølgefritter herinde. Rammerne er megahyggelige, og burgerne holder hele vejen.

Ved Stranden 1, 9000 Aalborg

The Pablo Project

Bahn Mi Bandits

Det er vietnamesisk streetfood, og de gør det hamrende godt. Der er smag på drengen, og det er noget anderledes, end hvad man ellers kan få rundt omkring i Aalborg. Ude på Streetfood i Vestbyen har de også sørget for noget fedt personale, der hele tiden er gang i, så det giver også noget energi. Men prøv deres forskellige retter.

Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg

Nordic Pizza

Endnu et Streetfood-koncept. Bygges på ægte økologisk dansk pizza lavet helt fra bunden. Det er derfor også godt varieret, hvad man får som toppings. Bunden og kanterne er sprøde og lækre, og i det hele taget et supergodt alternativ til andre pizza-steder i byen. Fik du i øvrigt set, da MigogAalborg forleden kårede Aalborgs bedste pizza?

Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg

Farvel til strandkroppen🙈 Vi tester videre😋@aalborgstreetfood #aalborg #9000 #migogaalborg

A post shared by migogaalborg (@migogaalborg) on

De åbner lige om lidt

Textur

En af Danmarks bedste kokke Dennis Juhl rykker fra Ruths Hotel ind til Aalborg med sin første restaurant. Textur bliver med garanti et hit i Aalborg, for kvaliteten på maden er der garanti for. Priserne rammer desuden også ret godt, for man kan få 3 retter med vin for 333, 4 retter med vin for 444 og opefter.

Vesterbro 65, st.th.

Teamet bag Textur er allerede på plads

South Indian

En helt ny kæde rykker til Aalborg med fokus på indisk mad. På fredag den 1. september er der åbningsfest på South Indian Aalborg, hvor der er gratis smagsprøver på indisk madpandekager og øl.

Vesterå 22, 9000 Aalborg

Nam Noodles

Uh, vi glæder os til den her. Nam laver toplækkert mad, så der er ingen tvivl om, at det bliver godt, når de åbner Take Away-delen omkring oktober. Det bliver bygget op omkring nuddelsuppe, som man selv er med til at bestemme ingredienserne i. Det bliver helt sikkert smagsfuldt og et godt alternativ til det tunge fastfood.

Vesterbro 76, 9000 Aalborg

Lækker lejlighed: Her du får mange kvadratmeter på Vesterbro

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

I Aalborgs midtby finder man en lejlighed, som netop har ramt boligmarkedet.

På Vesterbro bor man tæt på alle byens faciliteter. Her tæller beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Så om du er til shopping i byens skønne gågader, eller til stille og rolige gåture langs Aalborgs smukkeste havnefront, så kan du ikke komme tættere på.

Aalborg Mægleren har fået denne smukke herskabelige lejlighed til salg, og så er den på hele 106 kvadratmeter.

Herskabelig med alle de rette moderniseringer

Lejligheden har en entré, som ender ud i en fordeler gang. Fra gangen er der døre, som fører ind hvert enkelt rum i lejligheden.

Lejligheden har et smukt renoveret køkken og badeværelse, som er blevet moderniseret med respekt for den ældre ejendom. Her er der installeret spots i loftet.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden har et godt soveværelse. Derudover er der intet mindre end 3 stuer som i loftet har smuk stuk. Her er indretningsmulighederne uendelige.

Der er masser af plads til et rum til et godt sofaarrangement, en spisestue eller hvis man ønsker et endnu større soveværelse.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden er udbudt i en pris til 2.498.000 kroner.

For at læse mere omkring lejligheden, så kan du klikke her.

Eller du kan kontakte Aalborg Mægleren på 98138800 eller på vejgaard@ambolig.dk.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Vind billetter til Aalborg Vinfestival: Se den eksklusive festivalvin her

Skrevet af: Michael Qureshi

I oktober løber Aalborg Vinfestival for tredje gang af stablen i Nordkraft.

Det plejer at være lidt af et tilløbsstykke, når man bliver sluppet løs i vin-himlen, hvor der i år er smagsprøver på intet mindre end 200 vine fra 14 forskellige vinproducerende lande?

Det bliver fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober, at Aalborg Vinfestival kører. I den forbindelse har MigogAalborg fået muligheden for at udlodde 5 x 2 billetter til Aalborg Vinfestival (læs mere om konkurrencen nederst i artiklen).

Til Aalborg Vinfestival bliver der præsenteret vine fra hele 23 forskellige vinimportører. De byder på smagsprøver, fortæller spændende historier og giver inspiration til gode vinoplevelser i privaten.

Her er den officielle festivalvin

Til lejligheden er den officielle vin for Aalborg Vinfestival 2018 netop præsenteret.

Noir 16, Rebel Bridge, Pinot Noir, Napa Valley, Californien, 2016

“Den har, hvad der skal til, og det sidder, hvor det skal. En meget lækker rødvin med et rent og klart billede af druen Pinot Noir, blød, frugtagtig og med en lang eftersmag.

Vinen har lige fået 5 stjerner i vinavisen i uge 38 og er en super spændende vin.

Alle gæster som fylder deres vintaske med vin købt hos vores udstiller på vinfestivalen, får gratis en festivalvin oven i (max 1 pr. billet),” siger Brian Thomsen, der er medarrangør af Aalborg Vinfestival.

Han er glad for den gode modtagelse, som vinfestivalen har fået i Aalborg, og gæsterne sidste år var meget tilfredse med festivalvinen.

“Kunderne blev meget overrasket over konceptet sidste år. De syntes, det var nytænkning og anderledes, at man fra arrangøren side gav en vinfestivalvin gratis, og at den også kunne smages på vinfestivalen.

Festivalvinen kan i år smages hos Gallovini, en af vore trofaste udstiller som har været med i alle tre år,” forklarer Brian Thomsen.

Flere lokale vinimportører

Blandt importørerne, som har en stand i Nordkraft, er eksempelvis Vineriet, Sydafrika Vinimport, Exclusiva International Gourmet, Nordjysk vinimport, D’Wine (som blev kåret til Årets Vinbar til AALBORG AWARDS), Quist Vine og mange flere.

Her er prisen og detaljerne

Prisen er 190 kr., og selve eventet varer to og en halv time.

“På dagen udleveres et Spiegelauglas samt en vintaske med plads til 6 flasker vin. Fylder du tasken med 6 flasker vin fra vore udstillere, topper vi med 1 flaske FESTIVALVIN oven i – ganske gratis,” fortæller arrangørerne af Aalborg Vinfestival.

Gæsterne til den store vinfestival sluses ind på forskellige tidspunkter i løbet af fredagen og lørdagen.

Du kan se de forskellige tidspunkter og priser herunder;

Fredag den 26. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 160,00
Fredag den 26. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Lørdag den 27. oktober kl. 11.00-13.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Du kan købe billet og læse mere her

 

KONKURRENCE

I samarbejde med Aalborg Vinfestival udlodder vi 5 x 2 Goodiebags til vinfestivalen. Det inkluderer bl.a. to indgangsbilletter.

Det kan du vinde

2 Billetter til Vinfestivalen fredag kl. 14.00.
2 Vintaske med plads til 6.fl vin
2 Spiegelau glas
2 festivalvin

Man får glas, taske og vin når man har tjekket ind på vinfestivalen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebookside (publiceret 20.35 mandag d. 24 sep.)
Skriv hvem du vil tage med til vinfestival

Følg gerne MigogAalborg på Facebook – vi har allerede rundte 51.000 følgere.

Kæmpe nyhed afsløret: Lagkagehuset åbner inde midt i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lagkagehuset er de seneste år blevet Danmarks førende bager-kæde med deres lækre udvalg af kager og bagværk.

Hidtil har det kun været i Skalborg, man har kunne nyde godt af Lagkagehusets lækkerier her i Aalborg.

Men det ændrer sig i det nye år.

MigogAalborg kan nu afsløre, at Lagkagehuset i 2019 åbner en kæmpe afdeling i Aalborgs midtby. Det bliver i det nyåbnede Magasin, hvor Lagkagehuset kommer til at ligge med facade ud til Nørregade.

Magasin og Lagkagehuset ligger sammen i andre byer

Magasin bekræfter nyheden over for MigogAalborg, og det giver i det hele taget god mening, da Lagkagehuset også har afdelinger i Magasin i Århus, Lyngby og på Kgs. Nytorv i København.

“Vores kundematch passer bare rigtig godt til hinanden, og hele konceptet med kombineret bager og café er også helt ideel for vores kundesegment, der gerne vil forkæle sig selv både i og mellem deres shopping,” fortæller Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin, til MigogAalborg.

Men det bliver bedre endnu.

Den nye Aalborg-afdeling kommer til at rumme intet mindre end 127 kvadratmeter – og bliver altså tredobbelt størrelse af afdelingen i Århus.

“Lagkagehusets afdeling i Århus er den, vi har allerstørst succes med pr. kvadratmeter, og her har den gode placering ud mod Strøget rigtig meget at sige. Dog er vi lidt udfordret på pladsen dernede, hvorimod at afdelingen i Aalborg bliver fuldstændig optimal både på størrelse og placering.

Derfor forventer vi selvfølgelig også, at det bliver en stor succes og samtidigt kan gavne de andre butikker,” forklarer Ricky Van Overeem.

Foto: Lagkagehuset

Masser af plads indenfor og udeservering

Der bliver masser af plads til at nyde kagerne, brødet, kaffen og deres helt vildt lækre sandwich i butikken. Derudover bliver der også udeservering ud mod Nørregade.

“Afdelingen i Magasin kommer både til at tilbyde hurtig takeaway, men også den mere afslappende caféstemning med mulighed for udeservering i form af morgenbrød, frokost, kage, eftermiddagskaffe – eller en kold fadøl,” forklarer han.

Foto: Lagkagehuset

Aftalen med Lagkagehuset har været på tegnebrættet i et lille års tid, men da indflytningen kommer til at kræve en større ombygning af den facade, som i dag vender mod Nørregade, så har flere ting, skulle falde på plads.

“Det har været et kompliceret stykke med forskellige udfordringer omkring renovationen, men nu er formaliteterne endelig faldet på plads. Det er svært at sige, hvornår vi står endeligt klar til åbningen – men vi forventer, at det bliver omkring marts eller april 2019.

Nogle gange tager de gode ting lidt ekstra tid, men vi har meget store forventninger – og vi glæder os helt vildt,” slutter Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin.