Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det boomer stadig i Aalborg: Her er de nye lækre steder du skal kende

Af Michael Qureshi

Der kommer stadig flere og flere nye spisesteder til Aalborg. Faktisk kom der jo hele 17 på samme tid, da Aalborg Streetfood – The Lighthouse åbnede i juni.

Derudover er der flere nye steder. Der er også lidt forskel på kvaliteten på de forskellige steder, så vi har valgt at plukke de spisesteder, som vi synes, du fortjener at få prøvet.

Vi har også valgt at tage nogle af de allerbedste steder med fra Streetfood ude på Skudehavnsvej i Vestbyen.

Napa

Aalborgs nye lækre café og vinbar åbnede i sidste uge i Vesterå. Vi har allerede været derinde et par gange blandt andet til frokost, og det var virkelig udsøgt. Gode smagsnuancer og rammerne er virkelig blevet flotte, nærmest helt internationale. De kører også med et fedt vinkoncept, hvor priserne er ganske rimelige.

Vesterå 14, 9000 Aalborg.

Duck It

Der findes ikke noget andet sted i Aalborg, der serverer noget lignende. Ude på Aalborg Streetfood er der altid kæmpe kø til at få fingrene i de lækre andeburgere og deres fritter stegt i andefedt. Det er så greasy og lækkert, og smagen er fremragende.

Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg

Populære Duck It

SushiMania XO

I løbet af sommeren åbnede byens nye hotte asiatiske Take Away. SushiMania XO har for alvor fået introduceret Aalborg til de trendy Bao’s, som smager djævelsk godt. Deres sushi er også Deluxe Edition, og man bliver lidt afhængig af at komme derned. De er faktisk også med i ClubAalborg, hvor de hver måned har et skarpt tilbud til vores medlemmer.

Strandvejen 9, 9000 Aalborg

Vi beklager spammeri, men der sker simpelthen så meget i dag? F.eks åbner @sushimaniaxo og de fejrer det med #baosandwich og god musik? Kig forbi på Strandvejen 9???? #migogaalborg #sushimaniaxo

A post shared by migogaalborg (@migogaalborg) on

Restaurant D’Wine

Spansk restaurant er vel lig med tapas? Ikke når du spørger Kristian Ishøy, indehaver af D’Wine vinbar og nu også restauranten lige over for i Algade. Han har sat sig for at levere autentisk spansk mad fra både de kendte og mere ukendte egne i Spanien. Alt sammen suppleret med superlækker vin, som har fået et nøk opad grundet deres i forvejen gode relationer på det spanske vinmarked.

Algade 54, 9000 Aalborg

Tak for sidst! ? Vi håber I kunne lide maden til Åbent hus! Til jer, der var så heldige at hive et rabatkort med hjem: Husk det gælder onsdag + torsdag i august 2017. ? Book bord via link i profil.

A post shared by Restaurant D’Wine (@restaurantdwine) on

Grillen Burgerbar

Aalborg har taget godt imod det populære koncept, og den virkelig store og flotte restaurant på Nytorv. Deres burgere er gennemført lækre, og så kan man endda få bølgefritter herinde. Rammerne er megahyggelige, og burgerne holder hele vejen.

Ved Stranden 1, 9000 Aalborg

The Pablo Project

Bahn Mi Bandits

Det er vietnamesisk streetfood, og de gør det hamrende godt. Der er smag på drengen, og det er noget anderledes, end hvad man ellers kan få rundt omkring i Aalborg. Ude på Streetfood i Vestbyen har de også sørget for noget fedt personale, der hele tiden er gang i, så det giver også noget energi. Men prøv deres forskellige retter.

Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg

Nordic Pizza

Endnu et Streetfood-koncept. Bygges på ægte økologisk dansk pizza lavet helt fra bunden. Det er derfor også godt varieret, hvad man får som toppings. Bunden og kanterne er sprøde og lækre, og i det hele taget et supergodt alternativ til andre pizza-steder i byen. Fik du i øvrigt set, da MigogAalborg forleden kårede Aalborgs bedste pizza?

Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg

Farvel til strandkroppen? Vi tester videre?@aalborgstreetfood #aalborg #9000 #migogaalborg

A post shared by migogaalborg (@migogaalborg) on

De åbner lige om lidt

Textur

En af Danmarks bedste kokke Dennis Juhl rykker fra Ruths Hotel ind til Aalborg med sin første restaurant. Textur bliver med garanti et hit i Aalborg, for kvaliteten på maden er der garanti for. Priserne rammer desuden også ret godt, for man kan få 3 retter med vin for 333, 4 retter med vin for 444 og opefter.

Vesterbro 65, st.th.

Teamet bag Textur er allerede på plads

South Indian

En helt ny kæde rykker til Aalborg med fokus på indisk mad. På fredag den 1. september er der åbningsfest på South Indian Aalborg, hvor der er gratis smagsprøver på indisk madpandekager og øl.

Vesterå 22, 9000 Aalborg

Nam Noodles

Uh, vi glæder os til den her. Nam laver toplækkert mad, så der er ingen tvivl om, at det bliver godt, når de åbner Take Away-delen omkring oktober. Det bliver bygget op omkring nuddelsuppe, som man selv er med til at bestemme ingredienserne i. Det bliver helt sikkert smagsfuldt og et godt alternativ til det tunge fastfood.

Vesterbro 76, 9000 Aalborg