Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bedste lån? Så skal du måske gå uden om banken

Af Annoncør

At låne penge til en ny bolig er ofte en stor beslutning, der gerne skal resultere i endnu mere værdi for dig og eventuelt din familie. Men at sikre dig selv det allerbedste lån kan være noget af en udfordring, hvis du ikke sætter dig lidt ind i tingene.

Selvom du måske kan få et boliglån hos banken, er det ikke en garanti for, at du får det mest fordelagtige lån i din specifikke situation. Nogle gange kan det nemlig godt betale sig at låne penge uden om banken, hvis du vil have det bedste lån.

Hvorfor ikke optage lån hos banken?

Der kan være masser af tilfælde, hvor din bank faktisk kan give dig et godt boliglån, der matcher dine drømme og økonomi. Det er dog en god ide, at du indhenter flere tilbud, så du har en ide om, hvad markedet ellers kan tilbyde. Der kan nemlig være penge at spare på både gebyrer og renter såvel som bedre betingelser for dig som låntager, hvis du låner uden om banken.

Det kan også ske, at banken simpelthen siger nej til dit ønske om et lån, selvom du måske har en stabil økonomi. Banken har ofte skrappe krav til låntager, og det er ikke alle, der nødvendigvis kan opfylde dem. Du kan derfor være heldig at få det bedste lån når banken har sagt nej hos en anden udbyder.

Lån trygt penge uden om banken

Hvis du skal have det bedste lån uden om banken og stadig gerne vil være tryg i processen, kan du overveje at få et boliglån hos et ejendomskreditselskab. Et ejendomskreditselskab er præcis som banken underlagt Finanstilsynet, så der er helt styr på sagerne. De fokuserer særligt på at formidle og udstede boliglån, men kan også finansiere renoveringer og lignende, hvis boligen skal optimeres.

Ved at sammenligne flere lån fra forskellige udbydere kan du udvælge det bedste lån i din situation, så du også for fremtiden er sikret en sammenhængene økonomi.

Lån penge til drømmeboligen hos Simpel Kredit

Hvis du drømmer om ny bolig, kan du med fordel tjekke dine lånemuligheder hos ejendomskreditselskabet Simpel Kredit. De tilbyder samme sikkerhed som banken, og du kan vælge mellem både en fast eller variabel rente. Det er derfor værd at tjekke, om de kan tilbyde dig det bedste lån, selvom det er uden om banken.

Med det bedste lån er fremtiden mere sikker, når du flytter ind i din drømmebolig.

Del artikel

Andre læser også