ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gang i hjulene igen: Aalborg har brug for, at vi mødes ansigt til ansigt

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det seneste år har budt på lidt af hvert på hjemme- og arbejdsfronten.

Spiseborde er blevet omdannet til kontorpladser, fysiske møder er blevet erstattet med Teams og Zoom, og hyggesnak med kollegaerne ved frokostbordet er blevet til rugbrødsmadder ved spisebordet derhjemme.

Selvom der har været mange kreative løsninger, har vi som mennesker et behov for at være fysisk sammen; både for at kunne se hinanden i øjnene, høre signalerne og forstå alt det, der ligger mellem linjerne af det sagte og usagte.

Derfor retter Destination NORD nu en aktiv indsats mod Aalborgs erhvervsliv for at få liv i byens forskellige mødesteder.

“Vores erhvervsliv er meget aktivt i Aalborg, og derfor søger vi med indsatsen at motivere virksomhederne til at gøre brug af byens mange mødemuligheder.

Der afholdes forretningsmøder, strategimøder, frokostmøder, jobsamtaler og meget andet, og vi ser meget gerne at dette kommer de lokale aktører indenfor møde- og oplevelsesbranchen til gode,” fortæller direktør for Destination NORD, Tonny Thorup.

Gang i hjulene igen: Aalborg har brug for, at vi mødes ansigt til ansigt

Trygge og sikre rammer

Temaet for Destination NORDs indsats kaldes Aalborg er klar til et møde med dig og under den overskrift appellerer de til, at virksomheder står skulder ved skulder og bakker op om lokale aktører, der er klar til at facilitere møder med åbne arme.

Med et samfund, der åbner mere og mere er behovet for nytænkende løsninger steget, og det har også skabt et marked for mindre aktører, der byder ind.

Det er f.eks. hoteller og andre aktører, der normalt ikke vil være førstevalget til store møder, som stiller deres lokaler til rådighed for mindre setups.

Uanset hvor man overvejer at holde sit møde er det ens for alle stederne, at de er helt på toppen i relation til de aktuelle retningslinjer. Har man særlige overvejelser ift. at øge trygheden, er det muligt at gå i dialog med hotelpersonale, restauratør eller mødested.

Gang i hjulene igen: Aalborg har brug for, at vi mødes ansigt til ansigt

Frokost som omdrejningspunkt

Udover de fysiske rammer er en anden vigtig del af ethvert møde også maden, og derfor er man hos Destination NORD også rigtig glade for, at det nordjyske køkken spænder så bredt.

Streetfood, gourmet, dansk mad – Aalborgs madscene har det hele, og håndteringen af mad og gæster er faciliteret således, at sikkerhed og tryghed går hånd i hånd.

Bliv inspireret til jeres næste møde og læs mere om mødemulighederne på aalborgerklar.dk.

Aalborg er klar til et møde med dig er en del af #vigenstarteraalborgsammen.

Del artikel