Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Designermøbler til vilde priser: Kom til kæmpe lagersalg hos Bent Hansen

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard

Den Aalborg-grundlagte møbelproducent Bent Hansen er kendt I Danmark for især deres fantastisk komfortable ”Primum” spisestuestol.  

Hvis du er typen, der elsker indretning og kan kende et solidt håndværk, når du ser det, bør du nok rydde dine planer for den kommende weekend. Bent Hansen inviterer nemlig indenfor til et stort lagersalg, som I år har måtte flytte i endnu større lokaler for at kunne huse besøgende fra hele landet.

Lagersalget finder sted fredag d. 2. december kl. 10-16 og lørdag d. 3. december fra 10-13 overfor Bent Hansens hovedkontor på Kaolinvej 1, 9220 Aalborg Øst.

Henrik Hvid Hansen, trejdegenerationsejer og kreativ direktør, ser frem til at byde velkommen indenfor i weekenden.

”Det er altid en fornøjelse at slå dørene op til vores lagersalg. Normalt holder vi det i vores egne lokaler. Det giver de besøgende en helt særlig oplevelse at besøge værkstedet, hvor vi producerer en stor del af vores møbler og boligtilbehør.

Men år for år har vores lagersalg fået flere og flere besøgende og trækker i dag kunder fra andre dele af landet. Derfor har vi lånt en stor hal hos naboen, så vores kunder har bedre plads til at opleve møblerne,” fortæller han.

Designermøbler til vilde priser: Kom til kæmpe lagersalg hos Bent Hansen

Få en ny spisestue inden jul eller find den perfekte gave

Der venter sig noget for enhver smag, når dørene i weekenden slås op til den 500 kvm store lagerhal.

Først og fremmest finder du selvfølgelig mange af de fantastiske spisestuestole og -borde, som med deres fantastisk flotte udformning og håndværksmæssige kvalitet vil passe perfekt ind i ethvert nordisk-inspireret hjem.

Bent Hansen har en særlig passion for solidt håndværk og materialer af højeste kvalitet, som til sammen giver møblerne en helt fantastisk komfort.

Med andre ord – det bliver svært at komme op igen, når du først har sat dig til rette i et Bent Hansen møbel.

Ud over spisestuemøbler kan du også gå på opdagelse blandt hynder til kendte designerstole, småmøbler, puffer og puder. Der skal nemlig mere end bare borde og stole til at skabe et hyggeligt hjem.

Til sidst kan du også få en rigtig god pris på ombetrækning eller reparation af dine møbler. Og besøger du lagersalget fredag, vil du kunne få en snak med en af Bent Hansens møbelpolstrere, mens han står og arbejder ”live” i hallen.  

Bent Hansen skaber møbler, som er lavet til at holde gennem mange år, og kender derfor også til det helt særlige forhold, man kan have til eksempelvis et specielt arvestykke. Faktisk kommer der stadig folk forbi værkstedet med møbler, de har fået ompolstret siden Bent Hansen stiftede virksomheden tilbage i 1948.

Designermøbler til vilde priser: Kom til kæmpe lagersalg hos Bent Hansen

Mere end 70 års erfaring

Bent Hansen er en familiejet virksomhed, der er gået i arv gennem tre generationer. Virksomheden startede som et lille møbelposterværksted på Vesterbro i Aalborg, men har gennem tiden udviklet sig til i dag at være et moderne designbrand.

For den nuværende ejer og kreative direktør Henrik Hvid Hansen er det enormt vigtigt at huske på familiens historie, når han i dag skal drive en moderne virksomhed.

”Da jeg var ung, var min bedstefar mit forbillede. Jeg tilbragte utallige timer i hans værksted og så ham møjsommeligt bringe nyt liv i de gamle møbler. Jeg husker min fascination af præcisionen i hans hårdtarbejdende hænder og hans medfødte evne til at vælge de rigtige materialer til møblerne.

Designermøbler til vilde priser: Kom til kæmpe lagersalg hos Bent Hansen

Min farfar var møbelpolstrer, og selvom hans livsværk i dag er blevet omdannet til en designvirksomhed med egen polsterafdeling, er det stadig hans værdier, der i dag udgør grundstenen for Bent Hansen,” fortæller han.

Du kan læse meget mere om Bent Hansen og se alle deres smukke møbler på https://benthansen.net/da/

Hvad: Lagersalg hos Bent Hansen
Hvor: Kaolinvej 1, 9220 Aalborg Øst
Hvornår: Fredag d. 2. december kl. 10-16 og lørdag d. 3 december kl. 10-13

Del artikel

Andre læser også