Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du vælge Shopify

Af Annoncør

Står du og skal i gang med at lave webshop? Så er det en god ide at undersøge shopformatet Shopify. Det er en af verdens mest populære platforme, hvis man skal sætte op en professionel og flot webshop.

Annoncør betalt indhold leveret af Webamp.dk

Det er der mange gode grunde til, og dem skal vi kigge lidt nærmere på her.  

Fra lokalbutik til onlinebutik 

Der er mange lokalbutikker her i Aalborg, der ville have godt af et lidt større onlinenærvær. Det er simpelthen fordi andre deler af landet, Europa og måske til og med verden, ikke skal snydes for alle de fantastiske koncepter og varer man har at byde på. Når man laver en god webshop, så åbner man nemlig op for et langt større spekter af potentielle kunder – og det kan udgøre en voldsomt stor forskel for selv en lille, lokal butik.  

Men så er det vigtige spørgsmål: hvordan finder man en brugervenlig platform som gør det nemt at styre webshoppen selv? Det er selvfølgelig her shopify webshop kommer ind i billedet.  

Brugervenlig og flot  

En shopify webshop er særdeles brugervenlig, både for dig, der skal administrere den og for kunderne, der besøger din flotte webshop. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, så er shopify det perfekte sted. Her kan du nemlig både opbygge og administrere din webshop. Det er en fantastisk platform og det perfekte valg for lokalbutikker, der gerne vil have noget, der er nemt at administrere og er flot og brugervenligt.  

Design er vigtigt 

Husk at design er en meget vigtig faktor, når vi skal bedømme webshops i dag. Du skal præsentere produkterne på en livlig og levende måde gennem tekst og billeder, og huske på, at det er den præsentation kunderne har at forholde sig til – så det er også her du skal sælge. Så kan du komme godt i gang med din webshop og åbne for et helt nyt kundespektrum.