Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du altid have en ekstra oplader til iPhone med dig

Af Annoncør

Uanset om du har iPhone eller ej, har du uden tvivl været ude for, at nogen har spurgt efter en iPhone oplader. Mulighed for at oplade enheder er uundværligt i den digitale tidsalder, og du kan blive én af hverdagens helte ved at have en oplader til iPhone på dig.

Sammen med teknikdele.dk giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du altid kan være ekstra forberedt med en oplader til iPhone!

Tag din oplader til iPhone med på farten

En oplader til iPhone fylder ikke meget, og det er nemt at have en ekstra liggende i tasken. Få fat i en lille beholder, så kablet ikke bliver ødelagt eller viklet ind i andet, så du nemt kan trække det op, når der er brug for strøm.

En oplader til iPhone er værdifuld for alle Apple-brugere, fordi forskellige enheder ofte har samme stik. Sørg for at have de rigtige kabler og omformere, så er du bedre stillet, når batteriniveauet er lavt.

Er du ofte på farten, bør du parre din oplader til iPhone med en powerbank. Med både oplader og powerbank i tasken skal du aldrig frygte et fladt batteri, og din iPhone og andre enheder kan lade op i tasken, mens du suser rundt og får noget ud af dagen.

Forbered dig med opladere og powerbank til turene ud af huset, så du kan blive ved med at kommunikere, streame og anvende dine enheder i det omfang, du ønsker det.

Opdater dine muligheder med en USB C oplader

Der er ingen grund til at være den person, som altid har brug for at låne en oplader til iPhone. Hav i stedet selv én med, der kan forbindes til en USB-port. USB A opladere kan forbinde til ladestik i busser og anden offentlig transport samt mange lufthavne, men den nyere usb c oplader kan forbinde flere forskellige enheder.

Et kabel, der også fungerer som USB C oplader, kan også hjælpe med at overføre billeder og videoer mellem enheder, der ikke er produceret af Apple. Så er du ikke strengt afhængig af ét mærke for at kunne gemme og dele dine kæreste minder.

Du kan købe en ekstra oplader til iPhone hos teknikdele.dk, hvor du finder et stort udvalg af alt til dine forskellige enheder. Få en backup-oplader til iPhone, så du aldrig skal mangle batteri igen.

Del artikel

Andre læser også