Derfor er det populært at shoppe online

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Indholdet i denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Eventyrsport og AnnoAnno. Derfor kan artiklen indeholde betalte links.

Der findes næsten ikke noget mere drænende og kedsommeligt end at stå i lange køer til prøverum i de fysiske butikker. Især i København kan man næsten altid forvente kø, når man tager ud og shopper. Tiden snegler sig afsted, og i mange tøjbutikker må du kun have x-antal stykker tøj med ind i prøverummet. Ej at forglemme, at du måske gerne ville prøve den samme type kjole i to forskellige prints og størrelser. Det kan dog ikke altid lade sig gøre, hvis du også har flere andre styles, du gerne vil prøve på.

I alt sin enkelthed betyder det, at du måske skal stå i kø endnu engang. Det er de færreste, der kan overskue det, hvis den første kø allerede kørte deres energiniveau i sænk. Derudover risikerer du også, at køen ved kassen er lang, og pludselig har du brugt alt for lang tid på at shoppe én kjole eller et par shorts til mænd.

De seneste år er online shopping eksploderet, og det er mere populært end nogensinde før. Efterspørgslen hos forskellige webshops er enormt, og det kan indimellem være svært at følge med. Hvorvidt de lange køer i prøverummene og ved kasserne har været medkatalysator til dette, ved vi ikke med sikkerhed, men det kunne man sagtens forestille sig. I denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor online shopping er blevet så populært.

Større udvalg og produktlager
Online shopping bliver ikke længere forbundet med begrænsede og små udvalg. Tværtimod. Rigtigt mange webshops tilbyder et stort udvalg af produkter inden for en genre og fælles for mange af dem er, at de har kapacitet til endnu flere produkter end de fysiske butikker, da de ikke skal bruge plads på at udstille dem på hylderne i butikkerne. De har ubegrænset plads hyldeplads online, hvilket er én af deres store forcer.

Lavere priser

Hvis du har handlet online før, kan det heller ikke være gået din næse forbi, at online webshops typisk har lavere priser end de fysiske butikker. Det skyldes i særdeleshed, at du kan køre en webshop alle steder fra. Det kan være fra din hjemmeadresse, en lagerbygning i provinsen eller et helt tredje sted. Det er typisk også ensbetydende med, at webshops har en markant lavere husleje end de fysiske butikker inde midt i byerne. I indre København er huslejerne for de fysiske butikker tårnhøje, og den sparer man altså væk ved at have en webshop hjemmefra eller fra et lager et andet sted på Sjælland.

Et bredere udvalg til flere mennesker

Som vi talte om i begyndelsen har webshops ofte et større udvalg og produktlager end fysiske butikker. Dog har online shopping også åbnet op for, at folk kan skabe webshops, der henvender sig til mere specifikke kundegrupper. Det vil sige, at hvis du eksempelvis mangler gryder, kan du søge på gryder og ende på en webshop, der kun forhandler gryder. Ligeledes kan du også finde webshops, der kun sælger modetøj til store kvinder i størrelse 42-56. Se mere på Annoanno.dk. Eller webshops der er specialiserede i computerelektronik, og vi kunne blive ved.

I stedet for at forsøge at ramme en bredere målgruppe ved eksempelvis også at sælge andet køkkengrej, tøj i størrelse 32-40 eller flere forskellige typer elektronik, målretter flere deres webshop til én specifik gruppe, hvorfor de også kan lægge alle kræfter i at tilbyde en masse forskelligt inden for den specifikke genre. Når du handler online, kan du altså blive præsenteret for et bredere udvalg til flere typer mennesker og behov.

Når det så er sagt, har du i mange fysiske butikker naturligvis mulighed for at få sparring og vejledning af ekspedienter i forhold til størrelse, funktioner og meget andet. Dette opnår du ikke på samme måde ved at shoppe online, da du ikke bliver mødt af en fysisk ekspedient. Ikke desto mindre er webshoppen kun et kald eller en e-mail væk, og du kan altså sagtens få svar på dine spørgsmål og/eller problematikker på denne måde.

Første (og sidste?) live-show nogensinde: Anders Lund Madsen optræder i Musikkens Hus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Musikkens Hus
Foto: Musikkens Hus

Dommedag nærmer sig!

Jorden burde godt nok allerede være gået under i 1999, hvor Nostradamus havde forudsagt menneskehedens exit, eller den  21. december 2012, da Maya-indianernes kalender udløb, men i år er året …

… måske.

Det er svært at sige med sikkerhed, og vi kan jo håbe at det hele går i sidste ende, men hvis nu jorden går under i foråret 2020, får du en historisk mulighed for at dele slutningen på det hele med Danmarks måske tryggeste – og sjoveste – mand, Anders Lund Madsen.

“Der er mange, der går rundt og er bange for at jorden går under eller frygter, at de skal dø på et tidspunkt.

Jeg går igennem alle de ting, der truer os, og så skal det gerne ende med, at man tænker ‘åh pyt, det skal nok gå’, og at man har nydt at være der,” siger Anders Lund Madsen om showet, der naturligvis hedder ‘Slut’.

Vil du gerne holdes i hånden under, hvad komikeren og journalisten kalder Den Helt Store M.U.S., er det med at købe billet til showet, der finder sted på lørdag den 1. februar kl. 20.00 i Musikkens Hus.

Slut er mere end et trist farvel

Det kan godt begynde at lyde en smule morbidt, når man sådan omtaler dommedag, enden og død, men aftenen bliver alt andet end det.

Selvom publikum skulle være så heldige, at jorden ikke går under netop på lørdag, behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund.

Tværtimod har de reddet livet og er blevet genfødt gennem latter og fællesskab – både med hinanden og Anders Lund Madsen.

Sidstnævnte føler sig også enormt tryg givet hans tidligere oplevelser i Aalborg.

“Når jeg kører fra lufthavnen og ind til byen, er det som at tage en god, venlig handske på.

Jeg kan rigtigt godt lide at være i Nordjylland – jeg er ikke så bange for at gøre noget forkert heroppe.

Indtil videre er der ikke nogen, der har råbt eller buhet af mig, så det er et succesparameter for mig, og jeg håber, at det bliver lige så hyggeligt denne gang.”

Uret tikker, og det store spørgsmål er, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en tryg en af slagsen.

I samarbejde med Musikkens Hus har vi fået lov at give jer en rabatkode, sådan at I kan få billetten for blot 256 kr. Normalprisen er 320 kr.

Brug dette link. 

Hvad: “Slut” live-show med Anders Lund Madsen
Hvor: Musikkens Hus, 9000 Aalborg
Hvornår: 1. februar, kl. 20.00

Lejligheder med fantastisk udsigt: Kom til Åbent Hus i Parkbyen i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Danmark er og bliver et fladt land, men Aalborg er heldigvis velsignet med nogle smukke, grønne højderygge.

Især toppen af Sohngårdsholmsvej, hvor byparken og Golfparken er beliggende, er et populært område, hvor man både har en fantastisk udsigt udover Aalborg, store grønne, rolige områder og kort afstand til livet i centrum.

Hvis man drømmer om at sætte kryds ved bare ét af de ovenstående punkter i jagten på en bolig, er det nye boligprojekt Parkbyen et rigtigt godt match.

Den nye bydel, der ligger i det tidligere universitetsområde på toppen af Sohngårdsholmsvej, er begyndt at tage form, og to af de i alt otte beboelsestårne har nået deres fulde højde.

Startskuddet til salget af 84 ejerlejligheder har dermed lydt, og det fejrer bygherre Søren Enggaard A/S og Nybolig Palle Ørtoft med et stort åbent hus-arrangement søndag den 2. februar fra kl. 13.00 til 15.00.

Her kan man nyde en kop varm baristakaffe i toppen af et af tårnene.

Udsigt fra alle lejligheder

Der er mange attraktive elementer ved lejlighederne i Parkbyen, og noget af det helt særlige er helt sikkert udsigten, fortæller Tobias Nielsen, der er indehaver og ejendomsmægler hos Nybolig Palle Ørtoft:

”Det unikke ved Parkbyen er, at der er masser af luft omkring boligerne.

De ligger på en af de højeste kvoter i Aalborg, og der er en flot udsigt selv fra de nederste lejligheder.”

Fra ens altan kan man bl.a. se de aalborgensiske golfspillere fuldt i gang om sommeren, da Golfparken grænser lige op til tårnene.

Selvom man er placeret midt i en grøn oase, er man stadig nær byen med kun 10 minutter ind til centrum på enten cykel eller i bil.

Foretrækker man offentligt transport, er man heldig: Den nye +Bus-linje kommer til at stoppe lige ved Parkbyen.

Få noget for pengene

Parkbyen er designet af artkitektfirmaet Transform, der har en række imponerende projekter bag sig; f.eks. renoveringen af Kunsten.

Området og bygningsværket er dermed af en særlig arkitektonisk kvalitet, og arkitekterne har især fokuseret på at skabe et hyggeligt opholdsrum mellem tårnene, hvor naturen og byen mødes.

Det betyder dog ikke, at priserne er ude af denne verden.

Man kan bl.a. få en 112 kvm lejlighed på 5. sal med 21 kvm terrasse i sydvest vendt retning til 2.995.000 kr eller en 76 kvm lejlighed på 9. sal til 2.195.000 kr.

Oveni det får man én parkeringsplads per lejlighed med i prisen, og man slipper altså for at punge flere tusindvis af kroner ud på parkering.

”Man får virkelig noget for pengene,” understreger Tobias Nielsen.

Lejlighederne kan først købes eller reserveres den 2. februar, men man kan allerede nu skrive sig op på interesselisten og modtage yderligere informationer.

Det forventes, at de første lejligheder står indflytningsklar i december 2020.

Hvad: Åbent hus i Parkbyen
Hvor: Egeparken 5, 9000 Aalborg
 Hvornår: 2. februar, kl. 13.00-15.00

Sidste chance: Kom med til eksklusiv Skybar-fest

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nu er der ikke længe til, at alkoholfri januar er slut, og lønnen dumper ind på kontoen.

Og hvilken bedre anledning er der til købe billet til vores vilde Skybar-fest, der finder sted nu på fredag?

Men hvorfor skulle jeg ikke bare tage en tur i Gaden? tænker du. Og det kan vi selvfølgelig sagtens svare dig på.

For det første starter arrangementet allerede kl. 19.30 og slutter først 00.30 – natten er ung!

Den vildeste Skybar-stemning

Festen afholdes desuden på toppen af Aalborg nærmere bestemt Comwell Hvide Hus, hvor lyset dæmpes, og musikken skrues op – og du er dermed sikret byens absolut fedeste udsigt, mens du kan nyde godt af cocktails fra sidste års Award Winner inden for feltet.

Det var nemlig netop Comwell’s bar, der løb med prisen som “Aalborgs Bedste Cocktails” og i billetprisen på 449 kr., følger der hele 6 styks med i prisen.

Udover cocktailbar, så er der også champagnebar og selvfølgelig masser af snacks.

Det bliver tredje gang, at vi hos MigogAalborg arrangerer en vaskeægte skybar-fest. Første gang fandt sted i Aalborgtårnet, hvor pølsemix og cocio blev skiftet ud med sushi og champagnesmagning.

Anden gang blev i 2018 på Comwell Hvide Hus, og her var succesen heller ikke til at tage fejl af.

Billetterne blev revet væk, og ventelisten bugnede af festhungrende gæster, der krydsede fingre for at ende med en plads på toppen.

Billetsalget drøner også derudad til fredagens store fest, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvad: Skybar-fest
Hvor: Comwell Hvide Hus
Hvornår: Fredag d. 31. januar fra kl. 19.30 – 00.30

Du finder billetinfo lige her.