Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor er Aalborg god som studieby

Af Redaktionen

Aalborg er Danmarks fjerde-største by, og er helt sikkert en imponerende studieby, som har lidt af hvert at tilbyde til de studerende. Læs videre i artiklen her om hvorfor Aalborg er en god studieby, som du helt sikkert skal overveje som kommende studerende.

 

Ikke så stort bolig-ræs som i de andre større studiebyer

Boligræset er kæmpestort i de store studiebyer op til studiestart. Dette kan godt være drænende, og ofte skal man både gå på kompromis med hvad man ønsker, samtidig med at man er nødt til at give end højere pris end først forventet. Dette er i særdeleshed et problem i Århus og København. Dog er Aalborg en bedre by at søge bolig i til mere overskuelig pris, og dette er en kæmpe fordel for de boligsøgende studerende. Yderligere har Aalborg også tag-over-hovedet-garanti for tilflyttere. Derfor har Aalborg helt sikkert en fordel på boligfronten

 

Oplev den dejlige by

Aalborg har mange gratis glæder at tilbyde. Du kan andet vælge at besøge havnebadet, Jomfru Ane Gade, studenterhuset og meget mere. Jomfru Ane Gade er den helt store party-gade, hvor du finder alle byens vildeste og bedste diskoteker og barer, som helt klart er en oplevelse værd, særligt for studerende. Yderligere har du mulighed for at besøge deres lækre caféer og restauranter, som byen også er fyldt med. Har du lyst til at opleve nogle af Aalborgs attraktioner, så kan du både tage et smut forbi Zoo, FunCenter, et kunstmuseum, Fårup Sommerland eller noget helt femte. Der er rigelig af ting at foretage sig i byen.

 

Et dejligt studiemiljø

Hvis du går på universitetet på Aalborg universitet har du nok allerede oplevet, hvor meget gruppearbejde er involveret på universitetet. Dette er med til at skabe nye venskaber og relationer, hvilket gør at studiemiljøet er rigtigt godt. På denne måde lærer du også dine nye studiekammerater at kende, idet universitetet sætter én sammen i grupper.

 

Problemer som ung studerende

Hvis du som ung studerende er tilflytter til Aalborg, kan det godt være ensomt, hvilket kan gøre, at man ikke har nogle at snakke med sine problemer med. Ungtilung.dk hjælper unge online, som har udfordringer i sin hverdag. Dette er en ganske gratis og anonym hjemmeside, for at man som studerende kan føle sig tryg ved at henvende sig til dette. Derfor er denne hjemmeside oplagt for unge i Aalborg, som går med nogle udfordringer i sin hverdag, og mangler nogle at snakke med det om.

Del artikel

Andre læser også