ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du vælge en kontinentalseng

Af Redaktionen

Ved du, hvor gammel din seng er?

Mange af os er nødt til at rynke lidt på næsen, når vi får det spørgsmål, for reelt set er det nok lidt flere år, end det burde være.

En seng skal nemlig udskiftes, og det er der ikke mange danskere, der sørger for at få gjort ofte nok.

Det betyder, at mange sover i en seng, der ikke giver for eksempel rygsøjlen den støtte, som den har behov for, og derfor kan man føle gener i kroppen lige såvel, som man måske ikke er nær så udhvilet, når man står op, som det er meningen.

Sengen der passer til kroppen

Derfor kan det være, at det er ved at være tid til en ny seng for dig. Og netop derfor bør du tage et kig på en god kontinentalseng.

En kontinentalseng er en af de mest populære senge herhjemme, idet den er mulig at tilpasse alle former for kroppe og søvnrytmer.

En sådan består af flere lag, hvorfor den er yderst behagelig at sove i og så former den sig også lettere efter kroppen, når den udsættes for et tryk, og derfor får man med det samme den støtte, der er behov for.

Sådan sover du bedst

Det er dog ikke bare lige sådan at vælge den rette kontinentalseng. Der findes nemlig et stort udvalg her indenfor.

Og det er vigtigt, at du finder frem til den, der stemmer bedst overens med dine ønsker og behov.

Det betyder, at du skal vælge en med den rette hårdhed lige såvel, som du skal finde en, der supplerer dig godt i højden.

Vær dog også opmærksom på, at kontinentalsengen ikke kan stå alene, og derfor har du også behov for en god topmadras, der også skal tilpasses dig og den måde, som du sover bedst på.

Del artikel