Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du besøge Aalborg om sommeren

Af Annoncør

Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at være på besøg i Aalborg om sommeren, så kan det varmt anbefales. For når det lunere vejr rammer den nordlige del af Danmark, så gør det naturligvis noget ved folk. Aalborg liver op på en helt anderledes måde på denne tid af året, og der er liv og glade dage nærmest alle vegne. Overvejer du en miniferie et sted i Danmark, når det igen er sommer, så bør du bestemt overveje Aalborg. Læs her, hvorfor. 

Masser af events i vente

Der sker ting og sager, når sommeren er skudt i gang i Nordens Paris. Er du heldig nok at befinde dig i Aalborg hen over en weekend i sommermånederne, så kan du altså godt forvente, at der er sommerarrangementer på programmet. Hvad enten det er koncerter eller andre events, så er det med garanti en stor oplevelse. Mange arrangementer foregår nemlig udendørs på dette tidspunkt, hvilket er med til at give en enorm god stemning. Ofte er det i Karolinelund, på Aalborg Havnefront eller for eksempel Mølleparken. Hold gerne øje med de sociale medier i forhold til events, før eller når du befinder dig i byen.

Råd til ferien i Aalborg

Det kan godt koste lidt at holde fri, særligt når man ikke skal mangle noget på sin måske hårdt tiltrængte ferie. Det kan derfor være en god idé at begynde at spare op allerede nu. Overvejer du at tage et lån for at få råd til rejsen, så husk dog at tænke dig godt om. Find billige forbrugslån her og læs mere om dine muligheder. Hvis det er fordi, at du gerne vil spare nogle penge på turen, så kan du eventuelt vælge et overnatningssted, som måske ikke koster så meget. 

Summer-vibes i byen

Mange mennesker samles selvfølgelig udendørs i Aalborg om sommeren. Nogle vælger at slå sig ned i Østre Anlæg, som er en flot park med mange muligheder. Andre mennesker nyder godt af at være tæt på vandet. For i Aalborg skiller Limfjorden byen fra Nørresundby. På Aalborg Havnefront er der både mulighed for at sidde og ligge og slappe af. Udover dette, er der også rig mulighed for at være aktiv. Mange unge opholder dig også i dette område, hvilket er med til at give masser af liv. Trænger du til en dukkert, kan du med fordel også tage ud til Vestre Fjordpark, hvor du kan tage en dukkert i friluftsbadet. Også her er der mange mennesker om sommeren. 

Nyd en kold drik og et lækket måltid

Aalborg kan også noget særligt, når det kommer til hyggelige cafeer og lækre restauranter. Om sommeren er der godt gang i udendørsarealerne de forskellige steder, hvilket også gør noget ved byen. Et godt tip er at besøge en af de hyggelige cafeer omkring C.W Obels Plads. Ellers er der mange andre muligheder. Hvis det meste af dagen skal bruges ved vandet, så kan du også snuppe noget hurtigt og lækker mad fra Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken, som har beliggenhed i vestbyen. 

Del artikel

Andre læser også