Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør din virksomhed få en ny hjemmeside

Af Annoncør

Stort set alle virksomheder har i dag en tilhørende hjemmeside, og det er også en rigtig god ide, fordi en stor del af danskernes interaktioner med virksomheder foregår digitalt i nutidens samfund.

Annoncør betalt indhold leveret af Stepupmedia.dk

Men virksomhedens hjemmeside skal altså understøtte virksomheden og gøre noget godt for den, og det er ikke sikkert, at den nuværende hjemmeside gør det.

En ny hjemmeside kan altså være en rigtig god investering for jeres virksomhed, og herunder kan I læse mere om, hvad I skal tænke på, når der skal træffes beslutninger.

Økonomisk overensstemmelse

En hjemmeside er ikke gratis. Det er en økonomisk udgift, og der skal være plads til det i budgettet. Men på den anden side kan den nye hjemmeside også ses som en investering fra virksomhedens side.

En ny hjemmeside skal gerne lokke flere potentielle kunder til at købe jeres produkter, og skal medvirke til at give de potentielle kunder den info om jeres virksomhed, som de ellers føler, at de mangler.

Simpelt og professionelt design

Den nye hjemmeside skal også gerne give kunderne tillid til jeres virksomhed. Ofte kan man godt se en hjemmeside, og straks tænke at virksomheden ikke er pålidelig.

Det skal ikke gerne være tilfældet for jer, for så får hjemmesiden pludselig den modsatte effekt af, hvad der var meningen.

Ved at skabe en simpel hjemmeside hvor der ikke sker for meget, men som samtidigt har et professionelt udseende, gør I, hvad I kan for at danne tillid hos kunderne.

Vis gerne diverse certifikater

Når man som potentiel kunde går ind på en webshop, og ser nogle certifikater i bunden af siden, er det med det samme noget, der skaber tillid.

Potentielle kunder er mere tilbøjelige til at købe produkter ved en virksomhed, der kan fremvise f.eks. et e-handelscertifikat på deres hjemmeside, da det jo viser en god sikkerhed ved at handle ved denne virksomhed.