Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør aalborgensiske virksomheder købe tæpper med tryk

Af Annoncør

I forretningsmiljøet i Aalborg – såvel som i andre storbyer – er det afgørende at skille sig ud fra konkurrenterne og efterlade et varigt indtryk hos kunder og samarbejdspartnere. Her kan man med fordel forkæle kunder og samarbejdspartnere med en gave af personlig karakter – for eksempel tæpper med tryk, puder med tryk eller andre boligartikler med tryk. Disse personlige gaver er mere end blot en god gave. De er også et effektivt markedsføringselement, der kan gøre opmærksom på virksomheden over for eksisterende kunder såvel som nye kunder, og det vil være med til at styrke båndet til din virksomhed.

Giv en gave til en kunde, og skab organisk markedsføring

Der er mange fordele ved at give en gave til en kunde eller en samarbejdspartnere. For det første, så er det en god måde at markedsføre en virksomhed på, da dit logo vil blive en del af andre menneskers hjem eller hverdag. Det bidrager til, at kunder og samarbejdspartnere vil være en forlængelse af virksomhedens eksisterende markedsføring, og det giver mulighed for at skabe et stærkt brand, øge synligheden og markedsføre organisk.

Ydermere er det også en god måde at vise taknemmelighed over for kunder og samarbejdspartnere på, da man viser, at man har taget sig tid til at finde noget personligt til dem som en tak. Dette vil typisk blive husket af modtageren og dermed kunne skabe et positivt indtryk af afsenderen.

En gave i form af et tæppe med tryk gør det endnu mere personligt og unikt for modtageren, da de ikke bare får en almindelig gave, men noget som de rent faktisk kan bruge i deres dagligdag – det er som at få varme, tryghed og omsorg i gaveform.

Få kunderne til at huske virksomheden på lang sigt

Et tæppe med tryk er et godt middel til at skabe opmærksomhed omkring en virksomhed eller en afsender. Ved at trykke et logo eller et slogan på et tæppe – eller for den sags skyld på andre boligartikler – vil det give kunderne mulighed for at se det, hver gang de bruger tæppet. Dette gør det nemmere for dem at huske virksomheden, da de ser det hver dag. Desuden er det også en god måde at skille sig ud blandt andre virksomheder. Dette kan være med til at skabe en større genkendelighed og loyalitet overfor kunden, da de vil forbinde tæppets kvaliteter med virksomheden.

Alt i alt er et tæppe med tryk en god måde at skabe opmærksomhed om ens virksomhed og fastholde kundens interesse i denne.

Del artikel

Andre læser også