ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Der var engang en missekat: Kom til højtlæsning hos Kattens Værn

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis dine børn også viger udenom læsning, som katten om den varme grød, er det måske på tide med omvendt psykologi; bring børnene og bøgerne sammen med kattene.

Katte er nemlig gode til at lytte og dømmer ikke (… who are we kidding, jo de gør så). Men om ikke andet er de rigtigt godt selskab og ikke mindst rigtigt nuttede.

Nu starter Kattens Værn højtlæsning for katte søndag den 8. marts fra kl. 12.00 til 15.00, og alle børn er velkomne i selskab med en voksen.

Kattens Værn sørger for børnebøger, tæpper og saftevand, så alt de små behøver at tage med er deres gode humør og velsmurte stemmer.

Der var engang en missekat: Kom til højtlæsning hos Kattens Værn

Tag favoritbogen med

Har de små poder en absolut favoritbog, de gerne vil læse for deres nye lodne venner, kan de selvfølgelig også tage den med.

Det vigtigste er at alle fra mennesker til katte får en hyggelig eftermiddag sammen – og hvem ved, måske I finder en speciel kat, der skal have et furever home hos jer.

Af hensyn til plads kræver det tilmelding at deltage i højtlæsningen. I kan tilmelde jer ved at skrive, hvor mange voksne og børn, der deltager til aalborg@kattens-vaern.dk.

Læs mere her.

Hvad: Højtlæsning for katte
Hvor: Kattens Værn, Struervej 80, 9220 Aalborg
Hvornår: 8. marts, kl. 12.00-15.000

Del artikel