Der skal mere til, hvis du vil holde på dine medarbejdere

Skrevet af: Redaktionen

Det bliver mere og mere normalt at skifte job flere gange i livet. For en generation eller to siden var det mere normalt at blive i det samme job i hele ens arbejdsliv. I dag er normalen, at man kommer igennem flere jobs. For nogle er det endda i flere forskellige brancher. Og nogle skifter job rigtig mange gange.

Folk begynder at stille krav til deres arbejde, og lever de ikke op til dem, så finder de noget andet. Det betyder, at det er blevet sværere at holde på medarbejderne. De har gode muligheder for at forlade jobbet, hvis de opdager noget bedre. Derfor skal arbejdsgiverne i dag gøre mere for at holde på medarbejderne. Det kan blandt andet være med medarbejderudvikling online.

Tilfredse medarbejdere bliver

En medarbejder, der ikke længere er glad for at tage på arbejde hver morgen, vil begynde at se sig om efter et andet arbejde. Arbejdsgiverne er derfor nødt til at gøre sig umage i dag. De skal tænke på, hvad medarbejderne ønsker. De skal skabe gode arbejdsforhold og give medarbejderne grunde til at blive. Og en kaffemaskine på kontoret er ikke nok.

En stor udskiftning i medarbejderne kan være både besværlig og dyr. Det kan tage lang tid at finde en ny medarbejder, kan man passe ind. Derfor er det en god idé for virksomhederne at holde på medarbejderne. Det er altså en god idé at stille medarbejderne tilfredse. Ellers går de.

Medarbejderudvikling er essentiel for tilfredse medarbejdere

Virksomheder, der tilbyder medarbejderne udvikling, har bedre chancer for at holde på dem. Når medarbejderne løbende lærer nyt og måske også udvikler sig personligt, så vil de have mere lyst til at blive i jobbet.

Det er en god idé for virksomhederne at prøve at gøre det nemt for medarbejderne. Det kan samtidig være en fordel for virksomheden. Hvis medarbejdernes udvikling og videreuddannelse foregår digitalt, og virksomhederne tilbyder medarbejderudvikling online, er det nemmere for alle parter.

Hold på medarbejderne

Har du en virksomhed, så kan du holde på dine medarbejdere ved at tilbyde dem medarbejderudvikling online. Du kan også nemmere få eventuelt nye introduceret til opgaverne.

I en stor virksomhed kan der nemt sidde nogle medarbejdere med nogle gode idéer og smarte løsninger. Det kan være smart, at de deler dem med alle de andre medarbejdere.

Vil du gerne gøre dine medarbejdere skarpere og træne dem, kan det også gøres online.

Medarbejderudvikling online byder på mange muligheder. Det kan føre til en øget omsætning, fordi dine medarbejdere bliver skarpere. Det øger også chancen for, at de bliver i længere tid. De får nemlig noget igen. De får noget personligt og fagligt ud af jobbet. Det holder motivationen oppe, at der er en ekstra gevinst, og det får medarbejderne til at blive.

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.