Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Der skal godt værktøj til, hvis man selv skal lave huset om

Af Annoncør

Når man skal til at lave nogle større ændringer i huset, så er det ofte en god idé at få fat i noget professionelt værktøj. Det kan for eksempel være, hvis man skal have lavet et loft eller have malet en væg. Husk dog altid at tage hensyn til din egen sikkerhed, og derfor bør du altid bruge beskyttelsesudstyr – især hvis du ikke har erfaring med at bruge det pågældende værktøj.

Linjelaser

En linjelaser er en type af laser, der udsender en lysstråle i én retning. Denne type af laser bruges ofte til at finde flader eller linjer, der er parallelle med jorden. En linjelaser kan også bruges til at finde flader, der vender væk fra jorden. Linjelaser har også mange andre anvendelsesmuligheder, som eksempelvis at finde afstande mellem to punkter, at finde højder på bygninger eller objekter, eller at finde stigninger og fald i terræn. En linjelaser er meget praktisk, hvis man skal sætte ting op, som eksempelvis et køkkenskab eller en hylde, da dens linjer netop vil være parallel med grunden, hvilket ofte ellers er besværligt at på rigtigt.

Tvangsblander

En tvangsblander er nyttig, hvis man skal have blandet puds til facaden, mørtel til en mur, eller cement til eksempelvis gulv eller indkørsel. Man kan få tvangsblandere i et stort udvalg af forskellige størrelser, så valget af tvangsblander afhænger primært af, hvor meget der skal bandes ad gangen. Man kan også finde forskellige modeller afhænging af, hvilken udtømningshøjde, man gerne vil have, hvis det er sådan, at man sætter krav til det. En tvangsblander kan altså bruges til et væld af forskellige projekter, da det er godkendt til at blande flere forskellige ting, så det er et effektivt værktøj at have, hvis man skal lave store ombygninger derhjemme.

Værktøjskassen

Værktøjskassen er ubestridt det vigtigste, når man skal bygge og lave om. En god værktøjskasse bør indeholde de mest basale redskaber såsom en hammer, skruetrækker, stiksav, boremaskine med tilbehør og meget andet. Hvilket præcist udstyr der er nødvendigt afhænger dog af ens behov og interesser. Der skal jo bruges forskellige værktøj afhængig af, om der skal bygges en væg, rives en væg ned, lægges gulv, males facade, installere vinduer eller noget helt andet. Derfor er det altid en god idé at finde ud af, hvad der skal gøres i de forskellige projekter, så man kan anskaffe sig det rette værktøj.

En handyman har altid et velassorteret værksted. Men husk altid at tage hensyn til sikkerheden!

Del artikel

Andre læser også