Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Der er så fuld af sjov: Her er din sommer i Fårup Sommerland

Af Stine Kjølby Christensen

Skolernes sommerferie er for alvor gået i gang, og det betyder, at der forude venter mange uger, hvor de yngste skal aktiveres.

Heldigvis skal man ikke køre mange kilometer, før man kan lukke ungerne løs i Nordens bedste Sommerland.

En titel som Fårup Sommerland kan prale af at have hevet hjem gentagende gange – sammen med med lignende priser som en tredjeplads i “Verdens bedste familiepark” samt en andenplads i “Europas næstbedste forlystelsespark”. Gæsterne har talt: De er vilde med Fårup.

De mange anerkendelser betyder dog ikke, at Fårup Sommerland har tænkt sig at læne sig tilbage og bare forvente, at gæsterne strømmer til.

Hvert år opstår en lang række nyheder i sommerparken, der skal være med til at optimere oplevelsen endnu mere for store som små legebørn.

I år steg Golf-øen op af vandet, imens temperaturen også steg i den i forvejen populære Aquapark.

Der er så fuld af sjov: Her er din sommer i Fårup Sommerland

Parkens helt store stoltheder må dog alligevel være deres utal af roterende (og prisvindende) rutsjebaner, der i de rette mængder nok kan gøre de fleste bløde i knæene.

Men når man efterhånden er kørt flad af at cirkulere op og ned en hel dag, så kan man jo passende kaste et blik på parkens stjernespækkede sommerprogram – der i den grad vil kunne sætte prikken over i’et.

Familiekoncerter under åben himmel

Selvom Fårup Sommerland mest af alt er en forlystelsespark, så har man også en ambition om at kunne rumme et musikalsk univers, hvor unge og gamle kan få gode oplevelser sammen.

Dette sker blandt andet i form af deres årlige familiekoncerter på den grønne plads tæt ved grill-området. Her præsenteres uge efter uge flere store, danske stjerner, som får til opgave at give gæsterne én (ekstra) på opleveren.

Sidste år havde parken for eksempel fornemt besøg af en vis hr. Gulddreng, som også efterfølgende inviterede til meet’n greet.

Gulddreng kommer til Aalborg torsdag
Gulddreng er klar til Aalborg på torsdag

Dobbeltkoncert med Skinz og Bro

I år bliver parken i gæstet af flere danske hitmagere. Wafande skød sæsonen i gang allerede i fredags, og på næste fredag kan gæsterne se frem til en dobbeltkoncert med Skinz og Bro. De populære artister hitter i øjeblikket med numre som Jeg har en pige og Sydpå.

Så selvom Bro måske meget hellere vil sydpå, så er det altså i Fårup at det sker på fredag kl. 19.

Det er gratis at overvære koncerten, når indgangsbilletten er betalt. Du kan altså nyde en hel dag i forlystelsesparken – og slutte af med et musikalsk brag.

Læs om aftenen her.

Meet’n greet med Joey Moe

Allerede ugen efter går en ny charmetrold på scenen. Den 27. juli indtager Joey Moe skoven, og med både gamle som nye hits, som Smukkest på en søndag, Million og Hvis det ik’ skal være os, kan det vist kun blive en festlig aften.

Efter koncerten bliver der skrevet autografer og givet mulighed for at komme endnu tættere på hele Danmarks stjerneartist.

Læs om aftenen her.

Der er så fuld af sjov

Det er ikke kun musikken, som gæsterne kan se frem til i løbet af sommeren.

Ramasjang kommer nemlig også forbi og sørger for, at der er så fuld af sjov inde i en skov.

I weekenden den 11. og 12. agugust er der i hvert fald garanteret masser af det, når Danmarks mest kendte onkel kigger forbi i parken.

Onkel Reje er kendt fra Ramasjang, hvor han blandt andet underholder med sin egen brevkasse. I Fårup Sommerland kan de yngste opleve Onkel Reje i et storslået show – med efterfølgende autografer.

Læs om weekenden her.

Det er ikke kun vores yndlingsonkel, der kommer på besøg. Både Motor Mille og Hr. Skæg, kendt fra Ramasjang TV, kigger også forbi parken og underholder med lige præcis hvad de gør bedst.

Den 18. og 19. august kan du opleve Motor Mille i et fantastisk show fuld af sang, musik, dans og ballade. Læs mere her.

Motor Mille Aalborg

Herefter behøver kun tælle til 7, før ikoniske Hr. Skæg indtager sommerparken med sit altid gode humør. Læs mere her.

Én dag er sjældent nok

Selvom man som familie planlægger en hel dag i forlystelsesparken, så er dette sjældent nok til at nå igennem det hele – og da slet ikke, hvis man også vil have alle de ekstra arrangementer med i programmet.

Derfor tilbyder Fårup Sommerland også nogle helt unikke overnatningsmuligheder i parkens 4-stjernede familiehotel, Hotel Fårup.

Dørene til hotellet blev første gang slået op i 2016 og siden har stedet vundet stort og bredt på, at det hele foregår i øjenhøjde med børnene.

Der er så fuld af sjov: Her er din sommer i Fårup Sommerland

Et besøg i hotellet byder også på en række eksklusive fordele, såsom adgang til udvalgte forlystelser uden for parkens normale åbningstider.

Hvis du foretrækker din egen seng, men stadig ikke vil snydes for sæsonens mange oplevelser, så kan et sæsonkort i den grad betale sig.

Læs mere her.

Del artikel