Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dennis åbner snart TEXTUR i Aalborg: Slutter magisk af på Ruths

Af Michael Qureshi
Frederik Østeraa (tv) og Dennis Juhl står bag Textur
Frederik Østeraa (tv) og Dennis Juhl står bag Textur

Der åbner rigtig mange restauranter i Aalborg i disse år.

Men en af dem der er allerstørst forventninger til, er den kommende Restaurant TEXTUR på Vesterbro.

Det er nemlig den kendte chefkok på Ruths Gourmet i Skagen, Dennis Juhl, der åbner sin egen restaurant sammen med Frederik Østeraa.

Dennis Juhl har tidligere været nomineret til Årets Kok og regnes blandt landets allerbedste kokke.

Den gamle og den nye på samme aften

Men før han rykker til Aalborg med sit nye spændende koncept, så slutter han af på Ruths Hotel med en magisk aften.

Dirigentstokken for det gastronomiske ansvar på Ruths Hotel skifter ejermand pr. 1. september 2017, og i den anledning vil nuværende køkkenchef Dennis Juhl og kommende køkkenchef Jacob Spolum sammen byde på en unik oplevelse torsdag den 31. august.

I en pressemeddelelse skriver Ruths Hotel;

“Oplev en unik aften med en 4-retters menu i Ruths Gourmet, hvor Dennis Juhl takker af med de første 2 retter inden det gastronomiske ansvar symbolsk overdrages til Jakob Spolum, som står for hovedretten og desserten.

Dette er bogstavelig talt en unik chance for at opleve 2 store kokketalenter med intens passion for gastronomi på én aften.”

Slutter af på bedste vis

For alle der går op i lækker gourmetmad bliver det her en magisk aften. Selv er Dennis Juhl glad for at slutte på den bedst tænkelige måde på Ruths Hotel.

Dennis åbner snart TEXTUR i Aalborg: Slutter magisk af på Ruths
Teamet bag Textur er allerede på plads

“Jeg er overbevist om, at det bliver en fantastisk aften. Der er ingen tvivl om, at jeg har haft nogle skønne år på Ruths, og det bliver afrundet på bedste vis. Men jeg glæder mig også til at tage hul på mit eget eventyr.

Den respons vi har fået, siden vi fortalte om konceptet i MigogAalborg har været helt overvældende og med en masse bookinger allerede før vi er åbnet,” siger Dennis Juhl.

Ingen madspild på TEXTUR

Hvis du ikke læste det interview, så fortalte Dennis og Frederik om et helt nyt banebrydende koncept hvor priserne ligger fra 333 kr. for 3 retter inkl. vinmenu og opefter.

“Vores fokus bliver primært på råvareudnyttelse. Hvis en gulerod er lidt for skæv eller har en ekstra udgrening, så vil den typisk blive frasorteret i de leverancer, man sender. Vi vil netop opfordre vores leverandører at sende den slags videre til os.

Udseendet på en gulerod er ikke ensbetydende med, at den ikke smager godt alligevel. Vi vil gerne som en restaurant gå imod madspild og kigge på, hvordan vi kan bruge alt til at skabe en skøn menu,” sagde Dennis Juhl.

Du kan læse hele interviewet lige her

Med den enorme interesse for TEXTURs ankomst til Aalborg anbefales det, at man booker bord allerede nu.

Det kan du gøre lige her

 

Del artikel

Andre læser også