Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste hitlistefest: Her er de første navne til TV2 Playlisten

Af Stine Kjølby Christensen

Savner du også sommerens festivaler, hvor der var mulighed for at opleve den ene stjerne efter den anden – på allertætteste hold?

Så skal du måske tage et kig på TV2 Playlisten, der for fjerde år i træk afvikles i Musikkens Hus.

Der er nemlig lagt op til et brag af en aften, når det smukke koncerthus d. 29. november inviterer indenfor til årets vildeste (pre-)nytårsfest. Programmet optages nemlig samtidigt til et tv-show, der sendes på TV2 nytårsaften.

Fuldstændig ligesom sidste år kan publikum se frem til en kæmpe musikalsk oplevelse med en stjerneparade udover det sædvanlige – og nu er MigogAalborg klar til at melde den første pulje af aftenens store navne ud.

Den vildeste hitlistefest: Her er de første navne til TV2 Playlisten

Sidste år gæstede blandt andre Gulddreng, Burhan G, Infernal og Nabiha det store hitlisteshow i intimsalen.

I år kan Musikkens Hus blandt andre præsentere aktuelle navne såsom L.I.G.A, Stine Bramsen, Patrick Dorgan, Skinz, Citybois og Wafande – og offentliggørelsen af flere hovednavne er stadig undervejs.

Den vildeste hitlistefest: Her er de første navne til TV2 Playlisten

Den vildeste hitlistefest: Her er de første navne til TV2 Playlisten

Aftenens show kommer igen i år til at foregå i Musikkens Hus intimsal, hvilket vil sige, at der bliver rig mulighed for at danse til lyden af 2018 – og ikke mindst komme tæt på nogle af Danmarks største musiknavne, der vil sørge for at levere en nytårsfest, du sent vil glemme.

Udover en festlig klubstemning er det (selvfølgelig) også tilladt at drikke under koncerten – i modsætning til i Koncertsalen.

Billetterne til efterårets vildeste fest er meget begrænsede, så det er altså allerede nu en god idé at sikre sig sin plads i salen; og på skærmen nytårsaften.

Du kan købe billet til TV2 PLAYLISTEN både kl. 19 og kl. 21.30.

Del artikel

Andre læser også